18 czerwca 2023lesdoxem pisze: Ja właśnie jestem formalnie bezdomny, ale leżę sobie na kanapie w moim byłym domku. Zostałem wczoraj wyjebany na zbity pysk jak pies przez koordynatora i zostawił mnie w nocy na ulicy. Wkurwiłem się i poszedłem w tripa, walizki zostawiając przed domem. Załapałem się na jakąś imprezę na plaży z Holendrami, piłem wódkę z jakimiś dziewczynami i chodziłem sobie po wodzie. Ogólnie trauma jak chuj, Polacy tu to są jakieś kurwy dosłownie. Nieliczne wyjątki, mam jednego spoko ziomka tu jedynie. Za granicą Polak Polakowi wilkiem - to najprawdziwsza prawda. Zostałem wyjebany praktycznie tylko za śmiecenie, mam z tym trochę problem. Ludzie tu to są jebani konfidenci. Może dziś uda się tu przespać, na razie sobie tak koczuję i badam teren. Będę szukał innego zakwaterowania, jutro w robocie spróbuję coś ogarnąć. Natrafiłem też wczoraj na Słowaków, jeden mówił po polsku i miałem nadzieję, że to będą spoko ludzie, bo już obiecywał mi nocleg i w ogóle, a okazali się takimi samymi kurwami. Ten tydzień już tutaj pokazał mi, że do ludzi, a szczególnie Polaków za granicą, trzeba podchodzić z rezerwą i nieufnością, bo inaczej się przejedziesz. Nie mówię, że jestem święty, ale mam w sobie coś z człowieka, a tu człowieczeństwo już dawno upadło... Siedzę sobie więc na agencyjnym i czekam na rozwój sytuacji.
święte słowa wszystko co napisałeś to prawda kurwa 1 do 1 bylem ostatnio i przeszedlem to samo az bym Cie kurwa wysciskal za ten komentarz
Współczuję... Bierzcie przykład z tych sytuacji i uważajcie nie tylko na innych, ale i na siebie.
Opowiesz trochę o sytuacji?
15 lipca 2023lesdoxem pisze: @xantiago
Opowiesz trochę o sytuacji?
W połowie kwietnia szybka wizyta w Amsterdamie, jak ktoś bez kontaktów (ale użytkownik tematu) może wytropić dobrego kokosa, bo branie od ludzi ulicy wydaje mi się nikłą szansą na trafienie na coś smacznego
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.