Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
czyli 2250mg/86kg
Fryderyk Nietzsche
Keeda pisze:Ważysz 45 kg 8-(
Duże dawki powinny stosować osoby mocne psychicznie i/lub mające obeznanie z deksem, poza tym, nie wiem jak ona wrzuciła, ale pewnie 30 na raz, więc się nie dziwię, że tak 3 plateau ją załatwiło
u mnie najwięcej naraz było 1600mg na wówczas ok. 72kg (22mg/kg).
kiedyś w jakieś 3 dni pożarłem 6 paczek kaszlodynu dorzucając (montowałem sigmę, która jakoś cienko wyszła), będąc non stop pod wpływem, a na ostatnią dawkę dorzuciłem cipacza (bodajże to było 1g, nie pamiętam już).
4rtego dnia spocząłem, śpię, a tu kumpel mi znikąd w domu się pojawił i wyciągnął do znajomego, u którego znalazłem LSA w pudełku. a co tam, że mam ciężki zjazd. koperta, młotek, łupiemy nasiona i w gardzioł
co było dalej to można przeczytać w dexeleecie, opisywałem niedawno tą sytuację.
od tamtego czasu nie ćpałem nic a nic, tyle co mj popalałem i ździbko #
swoją drogą z tymi wielkimi dawkami wkraczającymi mocno na 4rte plateau to ciężko jest.
jak się źle pożre (kiedyś skonsumowałem 1200mg na 72kg w jakieś 15 minut) to miałem taki kurewski load, który skończył się leżąc na podłodze i rzygając na bok.
a w większości przypadków to potem się i tak nic nie pamięta :( ale za to zjazd jest fajny (jeśli ktoś lubi ten stan)
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
wtedy to świat jest dziwny :-D
nie no... jedź na spokojnie, żebym Cię nie miał na sumieniu :-p :-p
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.