Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Siema.

Tak już od dłuższego czasu rozkminiam. Cała masa uważa, że wład jest najgorszym z najgorszych gówien jakie zsyntezowała ludzkość.
Druga strona twierdzi, że dobry polak to dar od bogów i żaden inny speed czy stymulant nie zastąpi tej magii na bani. (i to jeszcze w tak mega niskiej cenie)

I tu nasuwa się moje pytanie. Dlaczego feta budzi tak dysonansowe odczucia? Chyba żadna inna używka nie rodzi aż tak skrajnych emocji.

Osobiście uważam, że polak jest jednym z lepszych dragów (zaraz po MDA/MDMA :* ). Nie zniekształca świadomości (można wyjść do ludzi :korposzczur: ), dodaje energii, niweluje potrzebę snu, (w wymagającej pracy jak znalazł), a do tego posiada euforyczny efekt i dodaje +10 do energii.

Ba, powiem więcej. Jeżeli trafimy na towar 50-60%+ (miałem przyjemność z takowym się zapoznać), śmiem twierdzić, że faza jest lepsza niż na koksie, a do tego, utrzymuje się godziny, nie minuty. Swoją drogą, koks nie jest wcale "bezpieczniejszy" od władzia.

Faktem jest też, że feta jest jednym z tych dragów, który najbardziej wyniszcza nasz organizm, no ale sorry. Jak walisz w nos/bomby/dziąsła/kanał (już nie ważne co...), to istną hipokryzją jest powoływanie się na ten argument z samego faktu sprzeczności wynikającej z ćpania, oraz jednoczesnego dbania o zdrowie. %-D %-D %-D

Moim zdaniem, setki razy gorszy jest kryształ. No nie trawię tego... Jedna mocarna nocka z mefedronem, i można żegnać się z zębami. :zombie: Już nawet nie wspominam o fizycznym wykończeniu organizmu.... o mecie nawet nie wspominając....

Jak to jest waszym zdaniem?

Nowy temat niepotrzebny, przeniesiono - UV
  • 140 / 43 / 0
10 stycznia 2021sclyzz pisze:
Trafił mi się jakiś parszywek, który miejscami ma błyszczące pod światło, no właśnie, co to jest? Jarzeniowka?. Robi dobrze, szczypie w nos do łez. Mocno smierdzi i ten zapach jest ostrzejszy niż zwykle, że w nosie kręci. Po lince od razu jest kaszel, a jakiś czas później katar, kichanie, łzawiące oczy (w skrócie coś jak uczulenie). Ktoś wie co mi się trafiło?
Weź szczyptę tego z świecącymi miejscami i rozpuść. Jak się nie rozpuści, to jakieś gówno, a jak się rozpuści, to jakiś kryształ.
  • 916 / 171 / 0
Trafił mi się jakiś parszywek, który miejscami ma błyszczące pod światło, no właśnie, co to jest? Jarzeniowka?. Robi dobrze, szczypie w nos do łez. Mocno smierdzi i ten zapach jest ostrzejszy niż zwykle, że w nosie kręci. Po lince od razu jest kaszel, a jakiś czas później katar, kichanie, łzawiące oczy (w skrócie coś jak uczulenie). Ktoś wie co mi się trafiło?
Jeśli chodzi o syntezy to jest ciągły wyścig zbrojeń. Każdy niegłupi może sobie opracować własną, Napisz z jakiego jesteś miasta bo analizując statystyki oszacuję ogólną syntezę. Chyba króluje metoda z BMK. Główne zanieczyszczenia z syntezy to;
- BMK
-formamid
-N-formyloamfetamina
-metyloamina
Może być lekko żółta lub nawet brązowa.
Ale to dopiero początek, produkt gotowy może mieć od 99% do 60%, dalsze "rozrabianie" następuje jeszcze u chemika. Najczęściej kofeina, sacharoza,
lub kreatyna zostaje rozpuszczona w alkoholu a amfetamina w kwasie. Substancje zostają zmieszane i odparowane. Uzyskana zostaje krucha lekko wilgotna waląca szczurem(?) biała kreda.
Dalej z towar lata z łap do łapy, zacieramy ślady. Każdy dodaje to co ma pod ręką. Ktoś doradzał by skrobnąć tynku z klatki, ktoś wychwala w głos świetlówki inny domorosły chemik woli kreatynę. Jeśli dobrze pokruszył "kredę" i zmieszał z tą ostatnią prawdopodobnie uzyskał właśnie taki efekt. Dawaj więcej danych to lepiej to rozkminię. Zwróć uwagę chłopakowi i powiedz że nie chcesz być robiony w chuja.

Zgadywanie po zapachu i wyglądzie to ślepy zaułek.... pierwszy raz nauka jest przeciwko mnie. Może da radę na wyczucie? Opisujcie smak zapach dawkowanie. Naświetlajcie to UV i filtrujcie. Może jakoś się to uporządkuje. Na hajpie jest okropny bałagan. Ale dodaję parę wątków.

kolorowe-amfetaminy-t51465-10.html
topic64024.html?sid=7d4d1122fc4e400c6ec65afd733b7e04

Dodaję też europejski raport narkotykowy. Ale sporo to propaganda, albo mają słabe dojścia chłopaki z CBŚ
https://www.emcdda.europa.eu/system/fil ... LN_PDF.pdf

Mam jeszcze z kryminalistyki bardzo szczegółowy pdf znaleziony na chomikuj ale nie wiem czy to tu mogę wrzucać?
Przydał by się zbiorczy....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 44 / 9 / 0
10 stycznia 2021Luigi777 pisze:
I tu nasuwa się moje pytanie. Dlaczego feta budzi tak dysonansowe odczucia? Chyba żadna inna używka nie rodzi aż tak skrajnych emocji.
Mi się wydaje, że dlatego, że u nas w kraju jest ona prawie najczęściej używanym narkotykiem i jest dosłownie wszędzie, dlatego odczucia są tak skrajne, bo prawie każdy miał okazję jej próbować i nie każdemu się spodoba. Ile ludzi tyle opinii, więc dlatego jest taka rozbieżność w porównaniu do np. Benzo które, jeśli ktoś używa to załatwia u lekarza w jakimś konkretnym celu np. złagodzenie lęków itp. Mogę się mylić, ale mam takie wrażenie.
  • 25 / 1 / 0
10 stycznia 2021Kauamarago pisze:
Mi się wydaje, że dlatego, że u nas w kraju jest ona prawie najczęściej używanym narkotykiem i jest dosłownie wszędzie, dlatego odczucia są tak skrajne, bo prawie każdy miał okazję jej próbować i nie każdemu się spodoba. Ile ludzi tyle opinii, więc dlatego jest taka rozbieżność w porównaniu do np. Benzo które, jeśli ktoś używa to załatwia u lekarza w jakimś konkretnym celu np. złagodzenie lęków itp. Mogę się mylić, ale mam takie wrażenie.
Być może dlatego. Co do benzo to wśród osób z którymi cpalam amfe kilka dobrych lat temu , to niewiedza nawet co to jest :)
Może dlatego też że jest tania? Co do koksu który jest jednak z tej samej grupy stymulantów co amfa już stosunek jest inny- nie jest tak tania i łatwo dostępna i nie każdy "sebix spod bloku"może sobie na nią pozwolić
  • 44 / 9 / 0
10 stycznia 2021Sisiwhite pisze:
10 stycznia 2021Kauamarago pisze:
Może dlatego też że jest tania?
To też, jeszcze jak np. Kilku/kilkunastu chłopa w małym mieście bierze hurtem, to już w ogóle wychodzi pare zł za litra
  • 50 / 16 / 0
Tak tylko dzialanie kokainy i amfy jest inne, szczerze mowiac mi lepiej pracuje sie i mysli po fecie a nie po koksie.
Uwaga! Użytkownik Vitoelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 1 / 0
11 stycznia 2021Vitoelo pisze:
Tak tylko dzialanie kokainy i amfy jest inne, szczerze mowiac mi lepiej pracuje sie i mysli po fecie a nie po koksie.
Zgoda, odczucie po zażyciu totalnie inne, łączy je jedynie kwestia pobudzenia które i tak jest zupełnie inne.
  • 357 / 47 / 0
10 stycznia 2021rcmc pisze:
Weź szczyptę tego z świecącymi miejscami i rozpuść. Jak się nie rozpuści, to jakieś gówno, a jak się rozpuści, to jakiś kryształ.
To jest takie malutkie, że ciężko to zobaczyć i bardzo mało tego. Co dopiero w wodzie. Szkoda czasu, poza tym tylko linka mi została i nie wiem czy to znajde.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 4 / / 0
mogę coś zrobić ,żeby feta nie wyszła na testach?
Zamierzam brać w sobotę koło 19 a testt będę miał następnego dnia jakos koło 14/15
Nie będę dużo brał ,w przeliczeniu na czystą wyjdzie koło 40/50mg
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.