Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Tak już od dłuższego czasu rozkminiam. Cała masa uważa, że wład jest najgorszym z najgorszych gówien jakie zsyntezowała ludzkość.
Druga strona twierdzi, że dobry polak to dar od bogów i żaden inny speed czy stymulant nie zastąpi tej magii na bani. (i to jeszcze w tak mega niskiej cenie)
I tu nasuwa się moje pytanie. Dlaczego feta budzi tak dysonansowe odczucia? Chyba żadna inna używka nie rodzi aż tak skrajnych emocji.
Osobiście uważam, że polak jest jednym z lepszych dragów (zaraz po MDA/MDMA
Ba, powiem więcej. Jeżeli trafimy na towar 50-60%+ (miałem przyjemność z takowym się zapoznać), śmiem twierdzić, że faza jest lepsza niż na koksie, a do tego, utrzymuje się godziny, nie minuty. Swoją drogą, koks nie jest wcale "bezpieczniejszy" od władzia.
Faktem jest też, że feta jest jednym z tych dragów, który najbardziej wyniszcza nasz organizm, no ale sorry. Jak walisz w nos/bomby/dziąsła/kanał (już nie ważne co...), to istną hipokryzją jest powoływanie się na ten argument z samego faktu sprzeczności wynikającej z ćpania, oraz jednoczesnego dbania o zdrowie.
Moim zdaniem, setki razy gorszy jest kryształ. No nie trawię tego... Jedna mocarna nocka z mefedronem, i można żegnać się z zębami.
Jak to jest waszym zdaniem?
Nowy temat niepotrzebny, przeniesiono - UV
10 stycznia 2021sclyzz pisze: Trafił mi się jakiś parszywek, który miejscami ma błyszczące pod światło, no właśnie, co to jest? Jarzeniowka?. Robi dobrze, szczypie w nos do łez. Mocno smierdzi i ten zapach jest ostrzejszy niż zwykle, że w nosie kręci. Po lince od razu jest kaszel, a jakiś czas później katar, kichanie, łzawiące oczy (w skrócie coś jak uczulenie). Ktoś wie co mi się trafiło?
10 stycznia 2021sclyzz pisze: Trafił mi się jakiś parszywek, który miejscami ma błyszczące pod światło, no właśnie, co to jest? Jarzeniowka?. Robi dobrze, szczypie w nos do łez. Mocno smierdzi i ten zapach jest ostrzejszy niż zwykle, że w nosie kręci. Po lince od razu jest kaszel, a jakiś czas później katar, kichanie, łzawiące oczy (w skrócie coś jak uczulenie). Ktoś wie co mi się trafiło?
- BMK
-formamid
-N-formyloamfetamina
-metyloamina
Może być lekko żółta lub nawet brązowa.
Ale to dopiero początek, produkt gotowy może mieć od 99% do 60%, dalsze "rozrabianie" następuje jeszcze u chemika. Najczęściej kofeina, sacharoza,
lub kreatyna zostaje rozpuszczona w alkoholu a amfetamina w kwasie. Substancje zostają zmieszane i odparowane. Uzyskana zostaje krucha lekko wilgotna waląca szczurem(?) biała kreda.
Dalej z towar lata z łap do łapy, zacieramy ślady. Każdy dodaje to co ma pod ręką. Ktoś doradzał by skrobnąć tynku z klatki, ktoś wychwala w głos świetlówki inny domorosły chemik woli kreatynę. Jeśli dobrze pokruszył "kredę" i zmieszał z tą ostatnią prawdopodobnie uzyskał właśnie taki efekt. Dawaj więcej danych to lepiej to rozkminię. Zwróć uwagę chłopakowi i powiedz że nie chcesz być robiony w chuja.
Zgadywanie po zapachu i wyglądzie to ślepy zaułek.... pierwszy raz nauka jest przeciwko mnie. Może da radę na wyczucie? Opisujcie smak zapach dawkowanie. Naświetlajcie to UV i filtrujcie. Może jakoś się to uporządkuje. Na hajpie jest okropny bałagan. Ale dodaję parę wątków.
kolorowe-amfetaminy-t51465-10.html
topic64024.html?sid=7d4d1122fc4e400c6ec65afd733b7e04
Dodaję też europejski raport narkotykowy. Ale sporo to propaganda, albo mają słabe dojścia chłopaki z CBŚ
https://www.emcdda.europa.eu/system/fil ... LN_PDF.pdf
Mam jeszcze z kryminalistyki bardzo szczegółowy pdf znaleziony na chomikuj ale nie wiem czy to tu mogę wrzucać?
Przydał by się zbiorczy....
10 stycznia 2021Kauamarago pisze: Mi się wydaje, że dlatego, że u nas w kraju jest ona prawie najczęściej używanym narkotykiem i jest dosłownie wszędzie, dlatego odczucia są tak skrajne, bo prawie każdy miał okazję jej próbować i nie każdemu się spodoba. Ile ludzi tyle opinii, więc dlatego jest taka rozbieżność w porównaniu do np. Benzo które, jeśli ktoś używa to załatwia u lekarza w jakimś konkretnym celu np. złagodzenie lęków itp. Mogę się mylić, ale mam takie wrażenie.
Może dlatego też że jest tania? Co do koksu który jest jednak z tej samej grupy stymulantów co amfa już stosunek jest inny- nie jest tak tania i łatwo dostępna i nie każdy "sebix spod bloku"może sobie na nią pozwolić
10 stycznia 2021Sisiwhite pisze:Może dlatego też że jest tania?10 stycznia 2021Kauamarago pisze: Mi się wydaje, że dlatego, że u nas w kraju jest ona prawie najczęściej używanym narkotykiem i jest dosłownie wszędzie, dlatego odczucia są tak skrajne, bo prawie każdy miał okazję jej próbować i nie każdemu się spodoba. Ile ludzi tyle opinii, więc dlatego jest taka rozbieżność w porównaniu do np. Benzo które, jeśli ktoś używa to załatwia u lekarza w jakimś konkretnym celu np. złagodzenie lęków itp. Mogę się mylić, ale mam takie wrażenie.
10 stycznia 2021rcmc pisze:Weź szczyptę tego z świecącymi miejscami i rozpuść. Jak się nie rozpuści, to jakieś gówno, a jak się rozpuści, to jakiś kryształ.10 stycznia 2021sclyzz pisze: Trafił mi się jakiś parszywek, który miejscami ma błyszczące pod światło, no właśnie, co to jest? Jarzeniowka?. Robi dobrze, szczypie w nos do łez. Mocno smierdzi i ten zapach jest ostrzejszy niż zwykle, że w nosie kręci. Po lince od razu jest kaszel, a jakiś czas później katar, kichanie, łzawiące oczy (w skrócie coś jak uczulenie). Ktoś wie co mi się trafiło?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Zamierzam brać w sobotę koło 19 a testt będę miał następnego dnia jakos koło 14/15
Nie będę dużo brał ,w przeliczeniu na czystą wyjdzie koło 40/50mg
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.