Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3180 / 895 / 5
Wiem o tym. Ale dzisiejszy dołek to jedyne co mogę robić to pisać bzdety na hajpie i wisieć w hamaku. W sumie nie jest aż tak tragicznie jak czasem bywa ale zmartwienia o życie i takie rzeczy to nie bardzo.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 995 / 104 / 0
Praca ponizej moich mozliwosci. Niby jestem w ciekawym biznesie, ale zarobic dobrze sie nie da. Praca jest ciekawa, przychodze do niej z przyjemnoscia. Dobrze sie czuje z ludzmi. Ale przeswiadczenie, ze to ponizej poprzeczki - boli. Tzw. zota klatka, nie chce sie szukac niczego nowego. Mam jakas awersje i lek przed szukaniem nowej pracy.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 615 / 96 / 0
@siostrorelanium Miałem kiedyś podobną rozkminę. Zostałem jednak w zawodzie którym lubiłem, mimo mniejszej płacy. Tyle że wiadomo, zarabiać z 2500 na rękę to na mieszkanie, jedzenie i fajki wystarczy, a gdzie reszta...
Kurwa a ja nie mam teraz żadnej pracy i szukam, najgorsze że mam pewne ograniczenia fizyczne, tak to bym pierdolił poszedł nawet na jakiś czas na tynki 6 z przodu idzie wyciągnąć, później pewnie powrót jako monter c.o. i wod-kan co w sumie lubię i mam fach w ręce, no ale fizycznie nie dam rady. Zostaje mi jakaś pierdolona fabryka szukam tylko by była na 1 zmianę i nie było zbytniego zapierdolu... Jak nie znajde kwestia czasu aż trafie do kryminału, bo chodzł i żebrał nie będę.
Pierdol lęki, wrzuć sobie relanium z niku a najlepiej klona i idź na rozmowę o pracę gdzie indziej. Każdy sę obawia bo to loteria, a jak wjebiesz trudno świat się nie zawali. Lepiej spróbować niż pluć sbie później w brode że się huja osiągnęło.
  • 239 / 51 / 0
niektore wasze problemy to beka ale wiadomo punkt widzenia zalezny od siedzenia
moje problemy to strata siebie i dobrych przyjaciół przez dragi szybka degeneracja i bral jebanej odwagi na skonczenie tego kurestwa
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 757 / 114 / 0
Od dwóch dni mam w oczku wodnym żabę, która chyba jest w jakimś okresie godowym, bo napierdala w nocy jak jakaś syrena policyjna. Nie wiem co robić, budzi mnie w nocy szmata, ale no nie eksmituję jej, bo w sumie wesoły to zwierzak. Chyba poczekam, aż jej przejdzie.
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 615 / 96 / 0
19 czerwca 2019psychogenius pisze:
moje problemy to strata siebie i dobrych przyjaciół przez dragi szybka degeneracja i bral jebanej odwagi na skonczenie tego kurestwa
Nie wiem co tam ćpasz, w każdym razie jeśli chcesz a brak odwagi/wstyd rzed rodziną załaduj benzosy powiedz jak jest i idź na detox. Im dłużej będziesz w to brnął wiesz że będzie coraz gorzej a i tak kedyś pęknie...
  • 239 / 51 / 0
20 czerwca 2019TMq pisze:
19 czerwca 2019psychogenius pisze:
Nie wiem co tam ćpasz, w każdym razie jeśli chcesz a brak odwagi/wstyd rzed rodziną załaduj benzosy powiedz jak jest i idź na detox. Im dłużej będziesz w to brnął wiesz że będzie coraz gorzej a i tak kedyś pęknie...
wiem ze bedzie coraz gorzej to właśnie jeszcze bardziej dobija,staram sie wstać, moze uderze w te benzosy tak czy siak dzieki za wsparcie i życzę szczęścia
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 1545 / 1586 / 0
@psychogenius

nie bierz sie za benzo, bo sobie tylko wiekszego balaganu narobisz !
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 51 / 0
@Ankaaa ja i tak łykam klony..
mialem na mysli ze porozmawiam z rodziną, zle sformułowałem tam wyzej
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 631 / 103 / 0
Miałam pare dni temu bardzo poważny wypadek samochodowy, każdy kto widział samochód mówił ze to cud ze żyjemy(ja i przyjaciel który kierował). Teraz jestem w totalnej rozsypce, leze w szpitalu jak warzywo i chce umrzeć. Nawet się nacpac nie mogę żeby mi lżej było. Zabicie mnie albo wyślijcie mi narkotyki %-D
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.