Podziel się posiłkiem, chamie
Kurwa a ja nie mam teraz żadnej pracy i szukam, najgorsze że mam pewne ograniczenia fizyczne, tak to bym pierdolił poszedł nawet na jakiś czas na tynki 6 z przodu idzie wyciągnąć, później pewnie powrót jako monter c.o. i wod-kan co w sumie lubię i mam fach w ręce, no ale fizycznie nie dam rady. Zostaje mi jakaś pierdolona fabryka szukam tylko by była na 1 zmianę i nie było zbytniego zapierdolu... Jak nie znajde kwestia czasu aż trafie do kryminału, bo chodzł i żebrał nie będę.
Pierdol lęki, wrzuć sobie relanium z niku a najlepiej klona i idź na rozmowę o pracę gdzie indziej. Każdy sę obawia bo to loteria, a jak wjebiesz trudno świat się nie zawali. Lepiej spróbować niż pluć sbie później w brode że się huja osiągnęło.
moje problemy to strata siebie i dobrych przyjaciół przez dragi szybka degeneracja i bral jebanej odwagi na skonczenie tego kurestwa
ja latam
19 czerwca 2019psychogenius pisze: niektore wasze problemy to beka ale wiadomo punkt widzenia zalezny od siedzenia
moje problemy to strata siebie i dobrych przyjaciół przez dragi szybka degeneracja i bral jebanej odwagi na skonczenie tego kurestwa
20 czerwca 2019TMq pisze:Nie wiem co tam ćpasz, w każdym razie jeśli chcesz a brak odwagi/wstyd rzed rodziną załaduj benzosy powiedz jak jest i idź na detox. Im dłużej będziesz w to brnął wiesz że będzie coraz gorzej a i tak kedyś pęknie...19 czerwca 2019psychogenius pisze: niektore wasze problemy to beka ale wiadomo punkt widzenia zalezny od siedzenia
ja latam
nie bierz sie za benzo, bo sobie tylko wiekszego balaganu narobisz !
mialem na mysli ze porozmawiam z rodziną, zle sformułowałem tam wyzej
ja latam
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.