Podziel się posiłkiem, chamie
Kurwa a ja nie mam teraz żadnej pracy i szukam, najgorsze że mam pewne ograniczenia fizyczne, tak to bym pierdolił poszedł nawet na jakiś czas na tynki 6 z przodu idzie wyciągnąć, później pewnie powrót jako monter c.o. i wod-kan co w sumie lubię i mam fach w ręce, no ale fizycznie nie dam rady. Zostaje mi jakaś pierdolona fabryka szukam tylko by była na 1 zmianę i nie było zbytniego zapierdolu... Jak nie znajde kwestia czasu aż trafie do kryminału, bo chodzł i żebrał nie będę.
Pierdol lęki, wrzuć sobie relanium z niku a najlepiej klona i idź na rozmowę o pracę gdzie indziej. Każdy sę obawia bo to loteria, a jak wjebiesz trudno świat się nie zawali. Lepiej spróbować niż pluć sbie później w brode że się huja osiągnęło.
moje problemy to strata siebie i dobrych przyjaciół przez dragi szybka degeneracja i bral jebanej odwagi na skonczenie tego kurestwa
ja latam
19 czerwca 2019psychogenius pisze: niektore wasze problemy to beka ale wiadomo punkt widzenia zalezny od siedzenia
moje problemy to strata siebie i dobrych przyjaciół przez dragi szybka degeneracja i bral jebanej odwagi na skonczenie tego kurestwa
20 czerwca 2019TMq pisze:Nie wiem co tam ćpasz, w każdym razie jeśli chcesz a brak odwagi/wstyd rzed rodziną załaduj benzosy powiedz jak jest i idź na detox. Im dłużej będziesz w to brnął wiesz że będzie coraz gorzej a i tak kedyś pęknie...19 czerwca 2019psychogenius pisze: niektore wasze problemy to beka ale wiadomo punkt widzenia zalezny od siedzenia
ja latam
nie bierz sie za benzo, bo sobie tylko wiekszego balaganu narobisz !
mialem na mysli ze porozmawiam z rodziną, zle sformułowałem tam wyzej
ja latam
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.