rrd pisze:Jak ktoś mnie przyciśnie, przyponi, zacytujee, napsize PW, cokolwiek -> to obieciuję napisać poradnik fałszowania recept od 0 a z :)
No to ja chciałbym się dowiedzieć. Generalnie to nie chodzi mi o żaden chandel ani ćpaki tylko o zwykłe tabletki Sildenafil :)
Just like that, one, two, three, four...
d4rqu pisze:Zrobiłem tak, zmieniłem numer recepty o jedna cyfre w środku, również pasek kreskowy zmieniłem w programie graficznym minimalnie. Wydrukowałem recepte na 4 opakowania leku. Odpłatność 100% poszedłem do apteki, bez problemu zrealizowali.
Chociaż piszecie, że tylko na 100% - a w tamtych czasach szaleliśmy wszyscy na P hardkorowo. 20 butelek 96ml tramalu i 30 opakowań klonazepamu w szafce? Żaden problem.
Pamiętam, że na jakieś 200 realizacji tylko 3 razy uciekałem z apteki.
Niestety, po skorzystaniu z 50 aptek w okolicy z czego spaleniu z 1/3 z nich - przynajmniej już na moich terenach tego typu wałków na P się robić nie dało.
PS: To było dawno i nie prawda panie prokuratorze, generalnie w ogóle się nie zdarzyło a ja mam halucynacje, znowu.
PS2: Pamięta ktoś Pietrasika i Orzysza?
Wildzen pisze:Podrabianie recept to największa głupota na świecie, w ogóle nie polecam się w to bawić bo czym prędzej czym później będziecie mieli problemy.
Całe szczęście ja mogę iść do rodzinnego po cokolwiek na białą. A za realizację RPW to dopiero Sztum jest - więc nawet o tym nigdy nie myślałem.
Uważajcie narkusy.
PS: kiedyś podjebałem jedną osobę, że realizuje fałszywe rpw w Poznaniu w aptece koło bazaru na Jeżycach i w sumie w dupie mieli tę sprawę a mnie nie chciało się z tym iść na policję, bo uznałem że taka kara dla tej osoby, którą podpierdalam jest zbyt duża. Ale zdziwiło mnie to jak potraktowali tę sprawę. A to były RPW w dodatku na refundację. Chyba, że apteka miała to w dupie, bo winę ponosi koniec końców lekarz.
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.