rrd pisze:Jak ktoś mnie przyciśnie, przyponi, zacytujee, napsize PW, cokolwiek -> to obieciuję napisać poradnik fałszowania recept od 0 a z :)
No to ja chciałbym się dowiedzieć. Generalnie to nie chodzi mi o żaden chandel ani ćpaki tylko o zwykłe tabletki Sildenafil :)
Just like that, one, two, three, four...
d4rqu pisze:Zrobiłem tak, zmieniłem numer recepty o jedna cyfre w środku, również pasek kreskowy zmieniłem w programie graficznym minimalnie. Wydrukowałem recepte na 4 opakowania leku. Odpłatność 100% poszedłem do apteki, bez problemu zrealizowali.
Chociaż piszecie, że tylko na 100% - a w tamtych czasach szaleliśmy wszyscy na P hardkorowo. 20 butelek 96ml tramalu i 30 opakowań klonazepamu w szafce? Żaden problem.
Pamiętam, że na jakieś 200 realizacji tylko 3 razy uciekałem z apteki.
Niestety, po skorzystaniu z 50 aptek w okolicy z czego spaleniu z 1/3 z nich - przynajmniej już na moich terenach tego typu wałków na P się robić nie dało.
PS: To było dawno i nie prawda panie prokuratorze, generalnie w ogóle się nie zdarzyło a ja mam halucynacje, znowu.
PS2: Pamięta ktoś Pietrasika i Orzysza?
Wildzen pisze:Podrabianie recept to największa głupota na świecie, w ogóle nie polecam się w to bawić bo czym prędzej czym później będziecie mieli problemy.
Całe szczęście ja mogę iść do rodzinnego po cokolwiek na białą. A za realizację RPW to dopiero Sztum jest - więc nawet o tym nigdy nie myślałem.
Uważajcie narkusy.
PS: kiedyś podjebałem jedną osobę, że realizuje fałszywe rpw w Poznaniu w aptece koło bazaru na Jeżycach i w sumie w dupie mieli tę sprawę a mnie nie chciało się z tym iść na policję, bo uznałem że taka kara dla tej osoby, którą podpierdalam jest zbyt duża. Ale zdziwiło mnie to jak potraktowali tę sprawę. A to były RPW w dodatku na refundację. Chyba, że apteka miała to w dupie, bo winę ponosi koniec końców lekarz.
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.