Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / 2 / 0
Re: Ketamina
Nieprzeczytany post autor: eths »
ketamina moim zdaniem jest dla osób które lubią i potrafią tracić kontrolę. Mnie troche przeraża aż taka bomba , gustuje w amfetaminie i koksie bo po tych dragach mam władze nad soba , swoim cialem i tym co mówie.
Kiedy szłam ulicą po K musiałam bardzo się wysilić żeby nie wpaść pod auto , zataczałam się i mówiłam jakies zdanie ale zanim je skonczylam zapominałam o czym w ogole mowilam. Cała twarz i ciało miałam dretwe i ciagle wpadałam na jakis przechodniów nawet tego nie czujac. I czas na zmiane okropnie się dłuży albo zapierdala . Np. palilam papierosa gdzie ta czynnosc trwa okolo 5 min ale dla mnie bylo to z 30 min.
Ogtolnie mowiac nie wyobrazam sobie brac tego bedac dziewczyna w jakims nieznajomym gronie bez zaufanej osoby ktora by mnie ogarnela bo na takiej fazie mozna z czlowiekiem zrobic praktycznie wszystko.
Faktycznie tak jest, nie należy bać się zmian, które powodują ran wyleczenie
  • 3362 / 349 / 0
Ogtolnie mowiac nie wyobrazam sobie brac tego bedac dziewczyna w jakims nieznajomym gronie bez zaufanej osoby ktora by mnie ogarnela bo na takiej fazie mozna z czlowiekiem zrobic praktycznie wszystko.
Witamy w dysocjantach. Serio, poczytaj najpierw co cpasz i sie zastanow czy lubisz takie klimaty.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: lytom »
opak pisze:
Motyl miałeś S izomer już masz musk przepalony że nawet nie pamiętasz hehe.
Aaaa widzisz :D Pewności nie miałem więc dobrze, że napisałeś.

@2posty wyżej

No tak, nie je się zazwyczaj dysocjantów żeby ogarniać :D
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 934 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: klejofas »
s izomer wg mnie to jedyna warta zachodu wersja tej substancji. Racemat nie trafił do mnie, jeden raz z r izomerem, pokazało że to jest już całkowita pomyłka jeśli chodzi o wartość rekreacyjną k.
Tak z ciekawości jaką postać miał wasz s izomer i skąd pewność że to akurat ten izomer k? Samodzielne odparowanie z ketanestu s,jakieś badanie potwierdzające, czy słowo harcerza od dostawcy, że to akurat s izomer ;-) Tak z ciekawości
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Postac rózna od kryształków po puszek . 1 raz izomer S miałem z Ketanestu i odnosze wrażnien że ma lekki miętowy smak i na nim porównuje inne partie jeśli sprzedawca mi mówi ze to izomer S. Zazwyczaj nie ściemniają ostatnio płaciłem za ketamine 70zł i zapytałem sprzedawcy jaki to izomer to bez ściemy powiedział mi ze R i faktycznie był chujowy :)
Raz trafiem jeszcze na ketamine która rzxekomo była izomerem S ale troszkę sie rozniła od Ketanestu więc nie wiem czy to była jakas mieszanka R i S w dziwnych proporcjach czy co:P
  • 262 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: 9nexus6 »
ja mialem przyjemnosc z dwoma buteleczkami takiej jak podaja na blokach operacyjnych iM oczywiscie. Czas kiedy to mialem byl cudowny,wprowadzalem sie raczej w cos w rodzaju stanu hipnotycznego na granicy jawy i snu. Pare razy zdarzyło sie kethole ale nic sensownego z tego nie wyniosłem. Wiem ze gdybym mial dostep to towarzyszyla by mi cały czas i generalnie nie wyobrazam sobie korzystania z tego poza domem. Naprawde dobra rzecz ta czysta ketamina medyczna,same pozytywne wspomnienia ;]
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Dlaczego brac ketaminę, jezeli jest MXE. Jaka jest rożnica?
  • 41 / / 0
do wszystkich użytkowników buprenorfiny! jestem na tym substytucie i ostatnio przerobiłem 2g ketaminy prawoskrętnej i 100mg 3-MeO-PCP w dość krótkim czasie. lecz z początku zauważyłem, że coś jest nie tak. 100mg K domięśniowo tak sobie mnie posmyrało, w noc przerobiłem ponad 1g K - myślałem, że chujowy towar, ale gdy następnego dnia dowaliłem 30mg 3-MeO-PCP oralnie (dawke taką obrałem z myślą, że ketamina mogła odbić się na tolerce), to z wyjątkiem średniego pobudzenia, oczopląsu i problemów z błędnikiem nie zauważyłem żadnych efektów! szukając problemu w całym tym dziwacznym zajściu (towar gwarancja pierwszej klasy) postanowiłem odstawić bupre. po 4 dniach przyjebałem lekko 110mg K w mięsień razem z 5mg2c-i iiii kuresko mocno mnie zaskoczyło - porobiło i psychodelicznie i dysocjacyjnie. piszę tego posta aby Ci, którzy też przyjmują bupre regularnie odnieśli się do swoich przygód z dysocjantami, a głównie z ketaminą.
just antraxkelso.
  • 3206 / 175 / 0
marian22 pisze:
Dlaczego brac ketaminę, jezeli jest MXE. Jaka jest rożnica?
Dlaczego pić dobre wino, skoro jest Amarena?

Sprawdź sam, a ujrzysz jak niedorzeczne pytanie zadałeś. Ketaminę Ci serdecznie polecam.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 349 / 0
ketamina a metoksetamina to dwa rozne swiaty. Tak jak LSD i 25I-NBOMe.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.