Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Kiedy szłam ulicą po K musiałam bardzo się wysilić żeby nie wpaść pod auto , zataczałam się i mówiłam jakies zdanie ale zanim je skonczylam zapominałam o czym w ogole mowilam. Cała twarz i ciało miałam dretwe i ciagle wpadałam na jakis przechodniów nawet tego nie czujac. I czas na zmiane okropnie się dłuży albo zapierdala . Np. palilam papierosa gdzie ta czynnosc trwa okolo 5 min ale dla mnie bylo to z 30 min.
Ogtolnie mowiac nie wyobrazam sobie brac tego bedac dziewczyna w jakims nieznajomym gronie bez zaufanej osoby ktora by mnie ogarnela bo na takiej fazie mozna z czlowiekiem zrobic praktycznie wszystko.
Ogtolnie mowiac nie wyobrazam sobie brac tego bedac dziewczyna w jakims nieznajomym gronie bez zaufanej osoby ktora by mnie ogarnela bo na takiej fazie mozna z czlowiekiem zrobic praktycznie wszystko.
opak pisze:Motyl miałeś S izomer już masz musk przepalony że nawet nie pamiętasz hehe.
@2posty wyżej
No tak, nie je się zazwyczaj dysocjantów żeby ogarniać :D
Tak z ciekawości jaką postać miał wasz s izomer i skąd pewność że to akurat ten izomer k? Samodzielne odparowanie z ketanestu s,jakieś badanie potwierdzające, czy słowo harcerza od dostawcy, że to akurat s izomer ;-) Tak z ciekawości
Raz trafiem jeszcze na ketamine która rzxekomo była izomerem S ale troszkę sie rozniła od Ketanestu więc nie wiem czy to była jakas mieszanka R i S w dziwnych proporcjach czy co:P
marian22 pisze:Dlaczego brac ketaminę, jezeli jest MXE. Jaka jest rożnica?
Sprawdź sam, a ujrzysz jak niedorzeczne pytanie zadałeś. Ketaminę Ci serdecznie polecam.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.