A i udalo mi sie trafic na zajebistego doktóra ,przepisuje wszystko co chcesz i nawet jeszcze wiecej niz chcesz :-D i do tego jeszcze wziol 7 dych za 1st wizyte ,wczesniej bylem u kobitki takiej co nosila sie z zamiarem zbawienia swiata i jeszcze kurwa jedna brala za to 150zl a o zadnym benzo nie bylo mowy.Ah ci konowaly... a obecny pan doktor sam mi zaproponowal alpre i jeszcze chcial zapisac rolki zebym sobie sprawdzil ktore lepsze ;-) pieknie co
i przeszedł na sertraline i bierze ją dłuższy czas w dawce
150mg/doba lub wyższej? Jakie są Twoje subiektywne odczucia
różnic w działaniu?
wg mnie paro w zaden sposob nie przypomina sertraliny pewne wspolne ktore sa wspolne dla wszystkich ssri sa ale tak samo jak fluoxetyna ni jak ma sie do dzialania sertraliny tak samo i z paro
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.