A i udalo mi sie trafic na zajebistego doktóra ,przepisuje wszystko co chcesz i nawet jeszcze wiecej niz chcesz :-D i do tego jeszcze wziol 7 dych za 1st wizyte ,wczesniej bylem u kobitki takiej co nosila sie z zamiarem zbawienia swiata i jeszcze kurwa jedna brala za to 150zl a o zadnym benzo nie bylo mowy.Ah ci konowaly... a obecny pan doktor sam mi zaproponowal alpre i jeszcze chcial zapisac rolki zebym sobie sprawdzil ktore lepsze ;-) pieknie co
i przeszedł na sertraline i bierze ją dłuższy czas w dawce
150mg/doba lub wyższej? Jakie są Twoje subiektywne odczucia
różnic w działaniu?
wg mnie paro w zaden sposob nie przypomina sertraliny pewne wspolne ktore sa wspolne dla wszystkich ssri sa ale tak samo jak fluoxetyna ni jak ma sie do dzialania sertraliny tak samo i z paro
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.