Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 263 / 12 / 0
Wysokieloty pisze:
Niebieskie truskawki daja rade ale za to pomaranczowe slimaki powalaja na kolana :D Slimaki o wiele lepsze
Ile slimakow na poczatek proponujesz? Waga 88-90.
  • 56 / 3 / 0
Te slimaki sa jedne z lepszych jakie jadlem. Jezeli jestes laik spróbuj pierw połówke. Obstawiam ze te slimaki sa 200. Jadlem rozowe slimaki, fioletowe i wszystkie byly takie jakby plaskie a te slimaki sa w chuj grube w porownaniu do innych.
  • 64 / 1 / 0
Mitsubishi Rozowe i niebieskie również polecam Śląsk :)
  • 245 / 21 / 0
Ktoś coś o różowych ślimakach?
A KTO, KURWA!?
  • 43 / 2 / 0
Nazwa: Myszki miki
Kolor: Żółty (mocno żółty)
Kształt: Okrągła, bardzo malutka, waga to ok 0,11mg
Logo: Głowa myszki z dużymi uszami
Gdzie kupione: Piła, Wlkp
Kiedy kupione: Sobota
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Gruba korba, śmiechawy i obraz powyginany
Ocena działania: chyba 10/10
Dodatkowe komentarze: Niesamowita fazuchna . Moge ją porównać do grzybkowej fazy, ale to nie to samo bo grzybów trzeba zjeść 50 a tu jeden mały drops kopie jak kilo grzybków. Nie próbowałem LSD ale z opowieści i opisów ta faza bardzo odpowiada tej na LSD.
Czekam na wasze wypowiedzi i stwierdzenia na ten temat :*)
A i jeszcze jedno. Jakieś kilka lat temu miałem styczność z myszkami ale były one dużo większe od tych i miały pomarańczowy kolor i tak nie kopały hehhe
  • 18 / 2 / 0
[quote="maciek1907"]Nazwa: Myszki miki
Dodatkowe komentarze: Niesamowita fazuchna . Moge ją porównać do grzybkowej fazy, ale to nie to samo bo grzybów trzeba zjeść 50 a tu jeden mały drops kopie jak kilo grzybków. Nie próbowałem LSD ale z opowieści i opisów ta faza bardzo odpowiada tej na LSD.
A i jeszcze jedno. Jakieś kilka lat temu miałem styczność z myszkami ale były one dużo większe od tych i miały pomarańczowy kolor i tak nie kopały hehhe[/Na

Najprawdopodobniej na 2C-B
Uwaga! Użytkownik tomek171 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nazwa: Coca-cola
kolor: pomarańczowe
kształt: prostokąt (puszka)
ocena: ???

Wie ktoś może coś o tym ??? dostal 3 i nie wiem jakie dzialanie. Prosze o info jak ktos cos.
  • 2 / / 0
Nazwa: Coca-Cola
Kolor: Pomarańczowy
Kształt: prostokąt (puszka)
Logo: Coca-Cola
Info: ???????????

Poszukuje Info o tych pigułach ! Ktoś coś ???
  • 2876 / 266 / 0
maciek1907 pisze:
Nazwa: Myszki miki
A i jeszcze jedno. Jakieś kilka lat temu miałem styczność z myszkami ale były one dużo większe od tych i miały pomarańczowy kolor i tak nie kopały hehhe
to jest 2c-b, które mimo, że bardzo fajne, to przy kwasie się chowa :)

zielone grzybki z Mario, dobre?
  • 4 / 1 / 0
Zielone dynie, miał ktoś z tym do czynienia ?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.