Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Wysokieloty pisze:Niebieskie truskawki daja rade ale za to pomaranczowe slimaki powalaja na kolana :D Slimaki o wiele lepsze
Kolor: Żółty (mocno żółty)
Kształt: Okrągła, bardzo malutka, waga to ok 0,11mg
Logo: Głowa myszki z dużymi uszami
Gdzie kupione: Piła, Wlkp
Kiedy kupione: Sobota
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Gruba korba, śmiechawy i obraz powyginany
Ocena działania: chyba 10/10
Dodatkowe komentarze: Niesamowita fazuchna . Moge ją porównać do grzybkowej fazy, ale to nie to samo bo grzybów trzeba zjeść 50 a tu jeden mały drops kopie jak kilo grzybków. Nie próbowałem LSD ale z opowieści i opisów ta faza bardzo odpowiada tej na LSD.
Czekam na wasze wypowiedzi i stwierdzenia na ten temat
A i jeszcze jedno. Jakieś kilka lat temu miałem styczność z myszkami ale były one dużo większe od tych i miały pomarańczowy kolor i tak nie kopały hehhe
Dodatkowe komentarze: Niesamowita fazuchna . Moge ją porównać do grzybkowej fazy, ale to nie to samo bo grzybów trzeba zjeść 50 a tu jeden mały drops kopie jak kilo grzybków. Nie próbowałem LSD ale z opowieści i opisów ta faza bardzo odpowiada tej na LSD.
Czekam na wasze wypowiedzi i stwierdzenia na ten temat
A i jeszcze jedno. Jakieś kilka lat temu miałem styczność z myszkami ale były one dużo większe od tych i miały pomarańczowy kolor i tak nie kopały hehhe[/Na
Najprawdopodobniej na 2C-B
kolor: pomarańczowe
kształt: prostokąt (puszka)
ocena: ???
Wie ktoś może coś o tym ??? dostal 3 i nie wiem jakie dzialanie. Prosze o info jak ktos cos.
Kolor: Pomarańczowy
Kształt: prostokąt (puszka)
Logo: Coca-Cola
Info: ???????????
Poszukuje Info o tych pigułach ! Ktoś coś ???
maciek1907 pisze:Nazwa: Myszki miki
Czekam na wasze wypowiedzi i stwierdzenia na ten temat)
A i jeszcze jedno. Jakieś kilka lat temu miałem styczność z myszkami ale były one dużo większe od tych i miały pomarańczowy kolor i tak nie kopały hehhe
zielone grzybki z Mario, dobre?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.