Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Wysokieloty pisze:Niebieskie truskawki daja rade ale za to pomaranczowe slimaki powalaja na kolana :D Slimaki o wiele lepsze
Kolor: Żółty (mocno żółty)
Kształt: Okrągła, bardzo malutka, waga to ok 0,11mg
Logo: Głowa myszki z dużymi uszami
Gdzie kupione: Piła, Wlkp
Kiedy kupione: Sobota
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Gruba korba, śmiechawy i obraz powyginany
Ocena działania: chyba 10/10
Dodatkowe komentarze: Niesamowita fazuchna . Moge ją porównać do grzybkowej fazy, ale to nie to samo bo grzybów trzeba zjeść 50 a tu jeden mały drops kopie jak kilo grzybków. Nie próbowałem LSD ale z opowieści i opisów ta faza bardzo odpowiada tej na LSD.
Czekam na wasze wypowiedzi i stwierdzenia na ten temat
A i jeszcze jedno. Jakieś kilka lat temu miałem styczność z myszkami ale były one dużo większe od tych i miały pomarańczowy kolor i tak nie kopały hehhe
Dodatkowe komentarze: Niesamowita fazuchna . Moge ją porównać do grzybkowej fazy, ale to nie to samo bo grzybów trzeba zjeść 50 a tu jeden mały drops kopie jak kilo grzybków. Nie próbowałem LSD ale z opowieści i opisów ta faza bardzo odpowiada tej na LSD.
Czekam na wasze wypowiedzi i stwierdzenia na ten temat
A i jeszcze jedno. Jakieś kilka lat temu miałem styczność z myszkami ale były one dużo większe od tych i miały pomarańczowy kolor i tak nie kopały hehhe[/Na
Najprawdopodobniej na 2C-B
kolor: pomarańczowe
kształt: prostokąt (puszka)
ocena: ???
Wie ktoś może coś o tym ??? dostal 3 i nie wiem jakie dzialanie. Prosze o info jak ktos cos.
Kolor: Pomarańczowy
Kształt: prostokąt (puszka)
Logo: Coca-Cola
Info: ???????????
Poszukuje Info o tych pigułach ! Ktoś coś ???
maciek1907 pisze:Nazwa: Myszki miki
Czekam na wasze wypowiedzi i stwierdzenia na ten temat)
A i jeszcze jedno. Jakieś kilka lat temu miałem styczność z myszkami ale były one dużo większe od tych i miały pomarańczowy kolor i tak nie kopały hehhe
zielone grzybki z Mario, dobre?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.