Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1537 / 197 / 0
ja wcoraj 3 mg klona , i zjaralem 2 jointy z haszem , kurde takiego stanu dawno nie mialem , poprawilem piwskami i było zajebiście , klonik odegrał dużą role bo byłem cały czas mega spokojny i opanowany
  • 3 / / 0
Potrzebuje nazwy leków bez recepty które tylko wyglądem przypominają xanax i nie zaszkodzą zdrowiu. Pozdro
  • 4959 / 868 / 0
A co chcesz komus walka wyjebac i sprzedac mu jakiś shit jako xanax?
  • 3 / / 0
Nigdy w życiu. Haha
  • 14 / 1 / 0
Najłatwiej to Ci będzie chyba coś podobnego do rolek znaleźć, ale jak ktoś bierze pod język to od razu pozna. Swoją drogą taka wyjeba to bardzo chujowa opcja.
Już od '99 płynę...
  • 2022 / 334 / 0
24 stycznia 2022Arus3k pisze:
Potrzebuje nazwy leków bez recepty które tylko wyglądem przypominają xanax i nie zaszkodzą zdrowiu. Pozdro
chyba escitalopram wygląda podobnie jak sławetne "barsy".
Uwaga! Użytkownik yoshi420 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 1 / 0
Dzisiaj podczas sprzątania znalazłem pół listka klonazepamu 2 mg, który to już raz się natykam na jakieś blistry pochowane w stanie odurzenia z amnezją w pakiecie. Ciekawe ile jeszcze tego po domu lezy pochowane :-) Ostatnimi czasy znalazłem 30 mg oxykodonu, trochę alpry, no ten klonik teraz i....100 zł w słoiczku po alproxie - jednym z kilkunastu. Dobrze jest robić porządki :-) 4 mg i jest pięknie, a wziąłem z 5 godzin temu. Dlatego lubię klona, jeśli komuś odpowiada profil działania to nie ma sobie równych. Dawno w moim rankingu zdeklasował Xanax. Chociaż i tak najlepszy jest mix klona z alprą, np. 2 mg + 2 mg.

Pozdawiam
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2022 przez krawiecszewc, łącznie zmieniany 1 raz.
Już od '99 płynę...
  • 629 / 118 / 0
Jakie są wskazania do wypisania roztworu do wstrzykiwań rolek bądź klonów?
:tabletki:
  • 1660 / 301 / 0
Od jutra (czyli od dzisiaj) muszę kontrolować klony. Za dużo ich idzie. A potem pregaba też leci. Trzeba ustalić limit 4 mg klonów, 300 mg pregaby i ewentualnie tramale retardy, każdy po 100 mg. Ewentualnie.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 31 / 1 / 0
kto wam pisze benzo? mi rodzinny tylko ale w miesiacu u niego biore alpre 3x1 i klony x3 i dzwonie do niego dokladnie 15 i 30 dnia miesiaca xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.