Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1384 / 14 / 0
hecrop pisze:
Czesc
Niedawno przeprowadzałem filtracje 10 tabletek zaldiar pokruszone rozpuściłem w 25ml lodowatej wody zlałem na zmoczony zimna wodą filtr 4 podwójne chusteczki higieniczne to, co skapało wypiłem. Działanie tramadolu jakieś tam poczułem jednak musiało trochę parasyfu sie rozpuścić, bo mnie chwilami bolała wątroba. Trudno ocenić, jakość filtratu ogólnie nie polecam.
ogólnie to pierdolisz głupoty-wez pod uwage że piszesz w miejscu gdzie czytają Cię czynni narkomani-ćpających tramadol(i inne) przez wiele lat-a nie mochery z kościoła którym można wkręcić że300mg paracetamolu-powoduje natychmiastową marskość wątroby.W25ml wody o temp.pokojowej rozpuści się jakieś może300mg-400mg(nie pamiętam dokładnie ale chyba w100ml wody o temp pokojowej rozpuści się max1,5grama-rozpuszczalnośc parasyfu spada drastycznie wraz ze spadkiem temp wody) parasyfu a to mniej niż tabletka apapu. :nuts: w zimnej w huj mniej,a wątroba nie boli-bo nie jest unerwiona.Bolą okolice wątroby kiedy ta jest już bardzo powiększona-i uciska trzewia. :-p Ale wtyedy byłbyś już żółty na gębie i zamiast białek w oczach miałbyś"żółtka"

....ale skoro ciebie boli wątroba po takiej ilości paracetamolu to zamiast pisać tutaj,napisz do Kasi z kącika"Kasia radzi"z nowego vampa-ona będzie wiedziała co robić. :motz:

www.ŻAL.PL :emo:
  • 115 / 1 / 0
Re: Zaldiar
Nieprzeczytany post autor: nyli »
Hej. Mam na dniach zamiar zarzucić tramadol wyekstraktowany z zaldiaru. Mam w posiadaniu 10 tabletek i tu się rodzi moje pytanie: czy na pierwszą styczność z tą subst. nie będzie za dużo? Czytałem w wątku, że zalecane jest 6-8 tabletek na pierwszy raz, ale nie widzę sensu w pozostawianiu samotnych paru tabletek (nie będę ich przecież stosował leczniczo ;p). Dodam, że mam jako takie doświadczenie z kodeiną. Liczę na sugestie :)
That's sick enough
  • 364 / 3 / 0
375 mg.
Mhm, miałeś zabawy z K, to wal te 10 śmiało. Nie powinno być problemów. Miłego wieczoru ;-)
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1384 / 14 / 0
a miły będzie napewno-pamietam swoją pierwszą intoksykacje tramadolem-też ćpając kode troche wcześniej-piękne noody-piękny stan,wypalone dzióry szlugami w pościeli.
Możesz smiało walić te10tab-do dawki 450mg zdrowemu młodemu człowiekowi-nie powinna stać się krzywda-chyba że bierzeszSSRIale o tym nawet w ulotce piszą...
Zazdroszcze Ci tej fazy jaką po tym będziesz miał-ta pierwsza faza była lepsza niż następne nawet na dużo silniejszych opio(poza heroiną ;-) ()
baw się dobrze a tak będzie na pewno.
  • 115 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: nyli »
^^ był miły.
Wczoraj wieczorem zaaplikowałem wyekstraktowane 375mg. Z pół godziny czekałem na rozwinięcie skrzydeł trampka do momentu, aż błogie uczucie opanowało całe moje ciało :) poczułem się wówczas bardzo kodeinowo. Jednak zaskoczyło mnie przede wszystkim, że błogość rosła i rosła, zamiast stanąć na znajomym mi etapie. Profil działania, który odczułem tylko trochę różnił się od kodeiny, ale na pewno cała faza była dużo intensywniejsza i przyjemniejsza.
Podsumowując jestem bardzo zadowolony i do teraz czuję się nagrzany ;)
That's sick enough
  • 75 / 3 / 0
ja ostatnio zaaplikowałem zaldiar iv %-D Otoczki spirytem zmyłem, pokruszyłem i rozpuściłem pól paki (15 tab), w bardzo małej ilości lodowatej wody. Filtracja 20ką z płatkiem kosm. Wyszło jak woda :cool:
ale sama faza kiepawa, moze dlatego że wczesniej ojebałem pół paki doustnie + koda :-/
Uwaga! Użytkownik Fidel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ugh »
Zmieściłeś w 20ml? Ostre straty musiały być.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 298 / / 0
O ile nie bierze się w ten sposób codziennie, to trzeba być debilem, żeby filtrować 10 lub mniej tabletek Zaldiaru. Przecież w 10 tabletkach nie ma nawet tyle paracetamolu co najwyższa dawka dobowa.
  • 189 / 3 / 0
Zresztą te tabletki zaldiaru maja jakis dodatek co zwieksza rozpuszczalnośc parasyfu, cos jak tabletki dafalganu niby tez maja paracetamol ale ekstrakcja nie wychodzi tak dobrze jak w przypadku antidolu

takze ja bym uważal przy cpaniu zaldiaru, na pewno nie brał bym tego w ciagach nawet po ekstrakcji
  • 364 / 3 / 0
Ja brałem kiedyś w ciągach zaldiar. Bardzo nie polecam.
Można se wielkie kuku zrobić...
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.