Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
hecrop pisze:Czesc
Niedawno przeprowadzałem filtracje 10 tabletek zaldiar pokruszone rozpuściłem w 25ml lodowatej wody zlałem na zmoczony zimna wodą filtr 4 podwójne chusteczki higieniczne to, co skapało wypiłem. Działanie tramadolu jakieś tam poczułem jednak musiało trochę parasyfu sie rozpuścić, bo mnie chwilami bolała wątroba. Trudno ocenić, jakość filtratu ogólnie nie polecam.
....ale skoro ciebie boli wątroba po takiej ilości paracetamolu to zamiast pisać tutaj,napisz do Kasi z kącika"Kasia radzi"z nowego vampa-ona będzie wiedziała co robić. :motz:
www.ŻAL.PL :emo:
Mhm, miałeś zabawy z K, to wal te 10 śmiało. Nie powinno być problemów. Miłego wieczoru ;-)
Możesz smiało walić te10tab-do dawki 450mg zdrowemu młodemu człowiekowi-nie powinna stać się krzywda-chyba że bierzeszSSRIale o tym nawet w ulotce piszą...
Zazdroszcze Ci tej fazy jaką po tym będziesz miał-ta pierwsza faza była lepsza niż następne nawet na dużo silniejszych opio(poza heroiną ;-) ()
baw się dobrze a tak będzie na pewno.
Wczoraj wieczorem zaaplikowałem wyekstraktowane 375mg. Z pół godziny czekałem na rozwinięcie skrzydeł trampka do momentu, aż błogie uczucie opanowało całe moje ciało :) poczułem się wówczas bardzo kodeinowo. Jednak zaskoczyło mnie przede wszystkim, że błogość rosła i rosła, zamiast stanąć na znajomym mi etapie. Profil działania, który odczułem tylko trochę różnił się od kodeiny, ale na pewno cała faza była dużo intensywniejsza i przyjemniejsza.
Podsumowując jestem bardzo zadowolony i do teraz czuję się nagrzany ;)
ale sama faza kiepawa, moze dlatego że wczesniej ojebałem pół paki doustnie + koda :-/
takze ja bym uważal przy cpaniu zaldiaru, na pewno nie brał bym tego w ciagach nawet po ekstrakcji
Można se wielkie kuku zrobić...
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.