belejaki pisze:Nie krzyczy, nie brudzi, nie ćpa śpi cały dzień.... Trudno, będe musiał powaga to przekminić...
Jak ja się niegdyś interesowałem tym to nigdzie nie znalazłem takiego gdzie mógłbym zabrać swoje zwierzaki :( No, kozy i kury mogłem sobie kurwa dokarmiać na miejscu z tego co ludzie mówili
Xavi pisze:Nowy Dworek siłownia jest ofcourse ? Można chodzić od początku ? Jakiś limit na tydzień ? Biegać można też odrazu ? E-papierosy przechodzą ? Yerba mate ?
E-papierosy przechodzą a przynajmniej przechodziły jak ja się tam leczyłem.
Yerba mate raczej nie ma szans.
sprawdzone_info pisze:Siłownia od początku, ale udawaj że nie jesteś strasznie wkręcony w nią bo ci powiedzą, że uciekasz w siłownię.Xavi pisze:Nowy Dworek siłownia jest ofcourse ? Można chodzić od początku ? Jakiś limit na tydzień ? Biegać można też odrazu ? E-papierosy przechodzą ? Yerba mate ?
jezus_chytrus pisze:Absolutnie nie kwestionuję powyższej wypowiedzi, ale dlaczego właściwie wkręcenie się w siłownię, miałoby byś czymś niepożądanym? Nie byłem co prawda nigdy w ośrodku, odstawiłem sam i dokładnie tym zabijałem początkowy nadmiar czasu. Gdybym miał non stop rozmyślać nad istotą swojego uzależnienia, to bym zwariował. Dziwne są niektóre zasady w tych ośrodkach...
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.