Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 5801 / 1196 / 43
Ja raz po zjedzeniu 5 gramów paracetamolu miałem biały kał.
Uszkodzenie wątroby.
Na drugi dzień wszystko było w porządku.
Wątroba się regeneruje, nie przesadzajmy z tym niszczeniem jej przez parasyf.
Jednak każdy organizm jest inny.
Odradzam w każdym razie jedzenie parasyfu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1121 / 153 / 0
Ja już bardzo długo nie wpierdalałem tramalku, w czwartek poszło 600mg, wczoraj 900mg i było zacnie, ale w nocy pociłem się jak świnia 🐷 dziś poszło 400mg z rańca
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 21 / 3 / 0
Mam tramal SR 200 mg, rozgryzlem 3 tabletki i czuje się nawet spoko tylko kurcze tak mi się spać chce że masakra
  • 2532 / 600 / 0
Raczej i tak nie zaśniesz.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 3 / 0
Dorzuciłem 4, podejrzewam że mógłbym usnąć, ale walczę, chociaz oczy same się schodzą.
  • 3406 / 534 / 0
Do 800-1000mg Tramalu - 2mg klona to mało co nie ? Chodzi tylko aby nie dostać padaczki (dodam że nie mam predyspozycji do padaczki).

Ku*wa no muszę zmniejszyć branie benzo do Tramalu bo no nie podoba mi się to mimo że jestem i tak wyjebany w benzo ale tak to bym 2mg brał dziennie, czasem zero bo się skumuluje a tak 4-6mg dzień w dzień no bo przy opio nie ma urlopu...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 262 / 100 / 0
To pewnie zależy od Twojej historii odnośnie benzo ale ja do gieta T bym dodał 2x 5m diazepam i tyle.

Zaznaczam że ja nie przekraczam 400 na raz, ewentualnie 200 jako dorzutka po 8 godz. Również nie mam predyspozycji do padaczki. Te 10 mg rolek myślę ze by mnie zabezpieczyło.
  • 120 / 32 / 0
Niechcacy zapatrzyłam się w blister, lezacy w trocinach, swego losu dar, znalezc w lesie porzuconą paczkę xD Przystąpiłam do oględzin. Pudełko zawierało 20szt po 50mg w kapsułkach twardych. Pochłonęłam 250mg, bo tolerancja znikoma. Kiedyś wsunęłam 450mg i rozgryzłam benzo ciut za wiele i potężnie wgniotlo. Martwię się, że nie zaskoczy, może dojem kolejne pięć. Wyjdzie równo 500, napominając jestem wpod wpływem innych percepcyjnych środkach. Wątroba mi się pomarszczy.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 629 / 121 / 0
Czy czujecie różnicę między Tramalem 96 ml a Poltramem 96 ml? Ponoć ten drugi ma większe działanie stymulujące.
  • 262 / 100 / 0
"Ten drugi" z tego co pamiętam jest w smaku bardziej alkoholowy i generalnie bardziej obrzydliwy. Przy braniu w ciągu szybciej się "przejada" i łatwiej o rzyga (nie od opio fazy tylko z powodu tego smaku).
Na pewno nie jest bardziej stymulujący.
aha- chyba taniej za Poltram zakrzyczą w aptece przy 100% opłacie.
Zablokowany
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.