Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 5801 / 1197 / 43
Ja raz po zjedzeniu 5 gramów paracetamolu miałem biały kał.
Uszkodzenie wątroby.
Na drugi dzień wszystko było w porządku.
Wątroba się regeneruje, nie przesadzajmy z tym niszczeniem jej przez parasyf.
Jednak każdy organizm jest inny.
Odradzam w każdym razie jedzenie parasyfu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1121 / 153 / 0
Ja już bardzo długo nie wpierdalałem tramalku, w czwartek poszło 600mg, wczoraj 900mg i było zacnie, ale w nocy pociłem się jak świnia 🐷 dziś poszło 400mg z rańca
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 21 / 3 / 0
Mam tramal SR 200 mg, rozgryzlem 3 tabletki i czuje się nawet spoko tylko kurcze tak mi się spać chce że masakra
  • 2532 / 600 / 0
Raczej i tak nie zaśniesz.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 3 / 0
Dorzuciłem 4, podejrzewam że mógłbym usnąć, ale walczę, chociaz oczy same się schodzą.
  • 3406 / 534 / 0
Do 800-1000mg Tramalu - 2mg klona to mało co nie ? Chodzi tylko aby nie dostać padaczki (dodam że nie mam predyspozycji do padaczki).

Ku*wa no muszę zmniejszyć branie benzo do Tramalu bo no nie podoba mi się to mimo że jestem i tak wyjebany w benzo ale tak to bym 2mg brał dziennie, czasem zero bo się skumuluje a tak 4-6mg dzień w dzień no bo przy opio nie ma urlopu...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 262 / 100 / 0
To pewnie zależy od Twojej historii odnośnie benzo ale ja do gieta T bym dodał 2x 5m diazepam i tyle.

Zaznaczam że ja nie przekraczam 400 na raz, ewentualnie 200 jako dorzutka po 8 godz. Również nie mam predyspozycji do padaczki. Te 10 mg rolek myślę ze by mnie zabezpieczyło.
  • 120 / 32 / 0
Niechcacy zapatrzyłam się w blister, lezacy w trocinach, swego losu dar, znalezc w lesie porzuconą paczkę xD Przystąpiłam do oględzin. Pudełko zawierało 20szt po 50mg w kapsułkach twardych. Pochłonęłam 250mg, bo tolerancja znikoma. Kiedyś wsunęłam 450mg i rozgryzłam benzo ciut za wiele i potężnie wgniotlo. Martwię się, że nie zaskoczy, może dojem kolejne pięć. Wyjdzie równo 500, napominając jestem wpod wpływem innych percepcyjnych środkach. Wątroba mi się pomarszczy.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 629 / 121 / 0
Czy czujecie różnicę między Tramalem 96 ml a Poltramem 96 ml? Ponoć ten drugi ma większe działanie stymulujące.
  • 262 / 100 / 0
"Ten drugi" z tego co pamiętam jest w smaku bardziej alkoholowy i generalnie bardziej obrzydliwy. Przy braniu w ciągu szybciej się "przejada" i łatwiej o rzyga (nie od opio fazy tylko z powodu tego smaku).
Na pewno nie jest bardziej stymulujący.
aha- chyba taniej za Poltram zakrzyczą w aptece przy 100% opłacie.
Zablokowany
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.