trwałe czy nie i tak się cieszę, że schodzę z tego gówna...w sumie gdyby nie sertralina mój żywot mógłby się gorzej potoczyć.
ale ssri niszczą...
godzina 11:00 - 0,3g snuff
godzina 14:00/15:00 - 0,2g snuff
godzina 18:30 - 0,2g snuff
godzina 21:00 0,5g blant na sen
Ciagne to już 4 dni i chujowie sie czuje jak nie zajebie, nie jest to typowy zwalec. Klatka mnie kuje, tak jakby ktos mi ja wciskal i czuje ostre bicie serca... Czy w ogole branie kota tak jak ja jest normalne? Nie stanie mi sie cos?
PS. eth_cat puder
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Pozdrawiam
peszel pisze:Jadłeś coś przez ten czas?
JohnyHa pisze:Ból klatki to od hiperwentylacji. MJ do stymulantów to bardzo zły dodatek, bo praktycznie zawsze kończy się to hiperwentylacją. Najedz się soli kuchennej wraz w sytym posiłkiem. Potem rób sesje z papierowym workiem na uspokojenie.
Wczoraj z ziomkiem popiliśmy wódkę i usnełem. Dziś jak się obudziłem, miałem na początku też te ostre kucie.. Zjadłem i jem dalej, i jest w miarę ok. Czuję jeszcze lekki ból klatki i taki mentlik w głowie, ale to już normalne po snuffaniu. Jakoś przełamałem się i powiedziałem stop.
dzięki
No i wg. medycyny mam ciężką depresję, osobowość pograniczną typu borderline i zachowania mocno autodestrukcyjne.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.