Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 44 / 1 / 0
@simer44 ja bym eskperymentalnie neuroleptyki tu zastosował żeby chociaż cię uśpiło. Jak to nie możesz skończyć po 2 tygodniach?
  • 19 / 3 / 0
Witam nowicjuszy tramalowych,
Tak zachciało mi się napisać bo ładna pogoda, a ja w kurtce zimowej i kalesonach delektuje się tramcem od rana 100mg
Lodowaty pot leje się mi po j...
Rozmawiam z diabłem, też nie musze spać w nocy bo tram mi tak załatwił 😃
Jeść też nie trzeba.
Pięć lat związku z trambutelkami było takie cudowne. Ostatnie dawki po 1g.
Gorąco namawiam, tram jest dobry na wszystko poznacie dobro i zło będziecie bogami!
Smacznego.
..gdzie są rękawice i szalik do licha!
(Niby w piekle a tak zimno cholera)
  • 629 / 121 / 0
@NoSocialLife Ja mogę zasnąć, ale muszę przynajmniej 100mg polać przed zaśnięciem, bo jak nie to mam schizy, że umieram itd. Jak wezmę kwetiapinę to zabija mi tę krzywe akcję. Czyli, aby zasnąć spokojnie to, tramadol albo neuroleptyk.

Nie wiem czy to przez tramal, czy coś mam z psychiką, ale obstawiał bym to drugie.
  • 45 / 5 / 0
Czy jest jakiś tramal nie retard bez parasyfu? Wiem o skudexie tylko cena odstrasza
  • 348 / 264 / 0
Ja dzisiaj chujowo się czułem nie wiedzieć czemu i wleciał 2x Tramal 75 mg i z paracetamolem i podzialalo - poczulem sie jak mlody bóg, pomoglo z zmęczeniem od choróbska co mnie łapie
null
  • 348 / 264 / 0
12 maja 2023Maatiik97 pisze:
Czy jest jakiś tramal nie retard bez parasyfu? Wiem o skudexie tylko cena odstrasza
tramadol Aurovitas 50 mg i parę innych. Polecam stronę gdziepolek, ale apteka musi zamówić bo są braki i trzeba dostać ;p

//proszę moda o scalenie
null
  • 776 / 106 / 0
kuuurwa macz…
nauczy mnie ktoś proszę korzystać z trampka. Mam zawsze tego od groma w domu czy to setek czy dwusetek retardow. Zawsze jak wrzucam 300-400mg z podkładem z klona-dwóch to czuje się tak hmmm… przyjemnie, ale mało opioidowo. Bardziej taka trzesiawa noradrenalinowa. Wiem że nie kaxdy tak super metabolizuje tramadol. Wiem tez ze tram właśnie taki jest, i działa selektywnie na receptory opoiodiwe stad to jego działanie ale no nie wierze ze nie idzie się tym ugrzac. Skończyłem teraz robić czwarta pakę Dolorów80 i kurwa tak mam ochotę się jakoś fajnie poczuć dla odmiany. Byłem trzeźwy dwa msc bo zrobiłem detox od oxow. Ktoś kiedyś pisał czytałem aby rozkładać to dawkowanie żeby jak najwiecej się przemetabolizowało do O-DSMT. Jak to zrobić? Jak rozłożyć te dawki? dajcie jakieś tipy. dziena
  • 11 / 2 / 0
Tak, po prostu "Tramal"/"Poltram", dostępny bezproblemowo praktycznie w każdej aptece, problemem jest tylko to, że występuje jedynie w paczkach po 20 sztuk, po 50 mg każda, natomiast z racji tego, że są to kapsułki, w których jest czysty proszek, to substancja natychmiastowo się uwalnia, dzięki czemu, w moim odczuciu, zapewnia mocniejszą i szybszą fazkę, aniżeli retardy.
  • 111 / 31 / 0
Jeszcze tramal w butli. Moje jedyne doświadczenia z tą substancją były tylko w takiej postaci i nawet nie myślę o próbowaniu tabsów
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 3406 / 534 / 0
12 maja 2023simer44 pisze:
@NoSocialLife Ja mogę zasnąć, ale muszę przynajmniej 100mg polać przed zaśnięciem, bo jak nie to mam schizy, że umieram itd. Jak wezmę kwetiapinę to zabija mi tę krzywe akcję. Czyli, aby zasnąć spokojnie to, tramadol albo neuroleptyk.

Nie wiem czy to przez tramal, czy coś mam z psychiką, ale obstawiał bym to drugie.
Miałem to pisać już dawno dawno temu ale tak mówię że pewnie i tak nikt o tym nie odpisze itd bo tego nie doświadcza ale widzę że jest jedna osoba.

Chodzi mi o kwetiapinę, też ją biorę na sen już kupę lat i powiedzmy wiadomo lecę na trampku i zawsze jak idę pod prysznic to z łazienki wychodzę tak zalany potem i trochę wcześniej ładuje 200mg kwetiapiny i jak leżę w łóżku i kweta już działa to dosłownie przywraca mi normalnie działanie trampka, usuwa poty i od razu nastrój itp wraca na miejsce w mojej głowie. I tak jest z innymi opio np. z DHC a wiadomo że DHC grzeje to po kwecie wraca mi efekt na ciele jak to przeważnie daje DHC.

Wtedy wiadomo ciężej zasnąć ale wolę już leżeć w łóżku z fajnym efektem niż się pocić jak świnia i rozkminiać swoje jazdy w głowie.

Ciekaw jestem czym jest to spodowane ale przykładowo już 2-3 godziny tramal nie działa ale grzałeś od rana cały dzień to wrzucasz te 200mg kwetiapiny (nie sugerować się moimi dawkami !) i przywraca ci efekt opio. Heh już dawno to odkryłem i ile razy uratowało moją dupę.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.