Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 261 / 99 / 0
@Up
Idiota....
  • 101 / 59 / 0
Hejka kochani, w ostatnie 25 dni trochę przyszalałem i zjadłem łącznie 15.000 mg (3 pudełka po 50 tabsów 100 mg; retardy - tak jak ja). Wychodzi z tego około 600 mg na dzień. Ostatnie 300 mg zarzuciłem wczoraj wieczorem. Za ile powinienem się spodziewać łażenia po ścianach, jak intensywne będzie ono i ile potrwa?

Swoją drogą, nawet takie dawki nie klepały mnie jakoś morderczo, więc pozostaje liczyć, że rebound będzie proporcjonalny do działania, nie miligramów...
  • 199 / 26 / 0
Ul
Hej załatw sobie coś na depresję bo to głównie cię zaboli.
  • 261 / 99 / 0
10 kwietnia 2023Heavenscape pisze:
Hejka kochani, w ostatnie 25 dni trochę przyszalałem i zjadłem łącznie 15.000 mg (3 pudełka po 50 tabsów 100 mg; retardy - tak jak ja). Wychodzi z tego około 600 mg na dzień. Ostatnie 300 mg zarzuciłem wczoraj wieczorem. Za ile powinienem się spodziewać łażenia po ścianach, jak intensywne będzie ono i ile potrwa?

Swoją drogą, nawet takie dawki nie klepały mnie jakoś morderczo, więc pozostaje liczyć, że rebound będzie proporcjonalny do działania, nie miligramów...
Niestety będzie proporcjonalny do gramatury...
  • 3406 / 534 / 0
09 kwietnia 2023Astroid pisze:
No i znowu mnie wytelepało, 2 raz w życiu. Dobrze że wyczailem że cos jest na rzeczy bo jadąc autem zaparkowałem w ustronnym miejscu....
Ale bola łydki i jezyk 😛
Czyli takiej prawilnej padaczki nie miałeś z urwanym filmem ? Też trochę dziwne bo padaczki się raczej nie spodziewasz...

Ja miałem 3 razy w życiu i zawsze miałem urwany film i może nie wiem czy taka padaczka może być bez utraty świadomości.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 19 / 3 / 0
Oczywiście pełne spektrum z urwaną świadomością, jezyk pogryziony łydki bolą. I po raz drugi czułem że coś się zbliża. Następnie telefon mnie wybudza i awantura gdzie jestem 2 godzinę, bo po bułki tylko skoczyć miałem.
Koledzy skąd skołować buprenofrine, bo tramca juz mam serdecznie dosyć.
  • 55 / 6 / 0
1 mg alprazolamu przeciwdrgawkowo i 600mg Depakiny będzie ok ?
  • 355 / 38 / 0
10 kwietnia 2023Landsberg2015 pisze:
Ul
Hej załatw sobie coś na depresję bo to głównie cię zaboli.
Polecisz coś kolego?
  • 3406 / 534 / 0
@FotherMucker

1. sertralina
2. wenlafaksyna
3. mirtazapina

Któryś z tych 3ch będzie dobry.

Ale możesz też dodać pregabalinę, coś na sen jeśli miałeś długi ciąg na dobrych dawkach to sen może być pogorszony.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 355 / 38 / 0
@polymerase
Z tego wynika, że Setralina zanim się bujnie to pewnie z 2 tyg, w dodatku obsybie na początku sajdami?
Czy już pierwsze dawki setraliny uśmieza psychiczny ból i zmęczenie?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.