Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 186 / 36 / 0
^up, to może spróbujesz trochę przeterminowanych próbek ze szkolenia @DexPL żeby podbudować statystyki o których wspomniał?
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 265 / 100 / 0
@PaulaPe1

Albo z aptekowego koszyka na przeterminowane medykamenty ;)

A tak na poważnie - bzdury piszesz i tyle. Jeszcze te sprowadzenie przeterminowania do spadku mocy... jakiej mocy ? Moja droga, nie każdy lek służy do narkotyzowania się.
  • 5396 / 965 / 0
Witam. Możliwe że będę miał opcję na receptę na tramal w kroplach 96ml. Jednak sprawdzając na pewnej stronie czy jest dostępny w aptekach wyskakuje ze jest tylko w Wwa. Czy aktualnie są jakieś problemy z dostępnością tramadolu w kroplach?

Czy po prostu nie ma w aptekach ale zamówią mi z hurtowni?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 72 / 4 / 0
Witam czy tramal ma właściwości odchudzające? W sensie mam tramal retard i dorete i gdy wezmę jeden z tych dwóch leków nie odczuwam głodu długo, długo, pytam na waszym przykładzie po prostu, druga sprawa a mianowicie nigdy nie biorę więcej jak jedną tabletkę Tramalu (100) bądź dwie 75mg dorety w ciągu dnia, czy to jest jeszcze w miarę bezpieczna dawka by się nie uzależnić ? Zdarza mi się nawet brać gdy nie odczuwam mega bólu i dlatego zastanawiam się nad tym po jak cieńkim lodzie stąpam, jakie wy bierzecie dawki ?
Uwaga! Użytkownik Siwyelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 68 / 0
ja zawsze po Tramalu chudne, jem znacznie mniej jak jestem w ciągach
czas zwolnić
  • 2 / / 0
@Siwyelo
po opioidach nie czuje się głodu a jesli chodzi o to drugie branie codziennie jakiegokolwiek opio nawet w małych dawkach nie jest dobrym pomysłem.jak odstawisz po dłuższym braniu to będziesz się czuł mega chujowo
  • 5396 / 965 / 0
Podbijam swoje pytanie, ktoś wie jak z dostępnością Tramalu w kroplach 96ml, 1ml=100mg. Czy są jakieś problemy z dostępnością? @DexPL Ty na pewno wiesz, będę wdzięczny za odpowiedź.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 15 / 2 / 0
@serotoninowy a wpisałeś lokalizację? Może masz wpisaną Warszawę i dla tego tak Ci wyskakuje. Ja wszedłem na gdziepolek wpisałem moją mieścinę (nie Wawa) i jest w paru aptekach, w tym w jednej z nich 'wiele sztuk'. @Siwyelo Jak jesz opioida codziennie to dla mnie logiczne jest, że stąpasz po lodzie, który już prawdopodobnie nie istnieje - ale ekspertem nie jestem.
Za rady typu "rzuć to" etc. z góry dziękuję, nie skorzystam.
https://www.youtube.com/watch?v=RlnorSxB-qQ
  • 4603 / 2217 / 1
Jest powszechnie dostępny zarówno w aptekach od ręki, jak i w hurtowniach na zamówienie na następny dzień rano.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 214 / 5 / 0
Jadłem po 400-600mg rozkruszonych retardów przez 3 tygodnie, stwierdziłem że czas przystopować, a i tak mam małego skręta? I dostałem 6 minutowej padaczki po 400mg przy schodzeniu z małego ciągu z klonów na drugi dzień (dawka dobowa większa).

Zrujnował mi trochę życie ten tramal w parę miesięcy znajomości, a pizda nawet nie wiem czy tego warta - niby grzeje, niby nie. Jeszcze deprecha straszna po odstawieniu, że tylko się zajebać
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.