Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / 1 / 0
Nazwa: Rolex
Kształt: Okrągły
Logo:Rolex
Kolor: Różowy
Mazowieckie

Ktoś jadł?
  • 232 / 15 / 0
27 stycznia 2020Marciolo pisze:
Pomarańczowa i czarna - test wykazał kolor czarny, a ta Bordowa - test wykazał kolor żółty więc tego nawet nie tykałem
Czyli albo 2C-B albo MDPV(dopy). Jak przechodziło w zielone to żałuj, że nie wziąłeś, bo 2C-B jest zajebiste xD

Pomarańczowa to pewnie MDEA, a niebieska MDA skoro miałeś falowanie obrazu, ale MDA działa dłużej, więc w sumie nie wiem
  • 291 / 7 / 0
Witam może ktoś testował wolf/wilk żółty widziałem na innej stronie różowe takie same ok 200 MDMA a żółte? Później facebook siwe wiem że różowe lipne też byly u nas podobne do siwych lecz siwe bardziej profesjonalnie zrobione może ktoś testował? Następne to audi rs też siwe 4 obręcze bardzo wielkie następne rolexy różowe? I drugi rodzaj audi tylko że z tyłu nie pisze rs tylko samo audi kolor żółty, bugatti dwukolorowe owalne i pp czaszka okrągłe siwe nie pięciokatne proszę o opinię tych ciastek bo nie wiem które wybrać???
  • 2 / / 0
PYTANIE
Nazwa: rolex
Kolor: różowy
Kształt: okrągła
Logo: korona rolexa
Gdzie kupione: Warszawa
Jakieś opinie, bo nigdy wcześniej tego nie widziałem, coś czytałem, że 2C-B podobno, a chciałbym się upewnić.
Kiedy kupione:
Dodatkowe komentarze:
  • 26 / / 0
Nazwa:Domino
Kształt: prostokątny
Logo:domino rozstawienie oczek losowe w większosci sztuk po jednej stronie 6
Kolor: jasny niebieski
śląskie
podobno są na MDMA i 2cb i tutaj moje pytanie czy jest takie coś to możliwe? mial ktos stycznosć z takimi czarami?
  • 989 / 99 / 0
07 lutego 2020sztabal pisze:
Moze byc, jadlem rozowe, czerwone.. i bylo bardzo si - ew. sprawdz : https://www.ecstasydata.org/results.php ... e&s=domino
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 1 / / 0
Domino pomarańczowe. Warszawa.
Ktoś miał styczność ostatnio?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2104 / 465 / 37
Zielone granaty.
Kształt jak można się spodziewać granatu.
Województwo zachodniopomorskie.
Podobno 220-250 mg MDMA, ale wolę się upewnić, bo nowe źródło.
Lubisz koks?
  • 11 / / 0
09 lutego 2020ImaneAnys pisze:
Zielone granaty.
Kształt jak można się spodziewać granatu.
Województwo zachodniopomorskie.
Podobno 220-250 mg MDMA, ale wolę się upewnić, bo nowe źródło.
Sam nie brałem, ale słyszałem z kilku źródeł, że jedne z lepszych piguł od dawna. Szwajcarskie strony mówią, że 180-200 mg MDMA.
  • 279 / 1 / 0
Nazwa: Micheal Jordan
Kształt: trojkat
Logo: Jedna strona "Air Jordan" Druga strona "Nike"
Kolor: ciemne bursztynowy kolor
Uk moze w Pl ktos szamal?

Witam Szanowych Ludzi. Ktos cos moze slyszal albo mial okazje testowac???
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.