Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / 1 / 0
Nazwa: Rolex
Kształt: Okrągły
Logo:Rolex
Kolor: Różowy
Mazowieckie

Ktoś jadł?
  • 232 / 15 / 0
27 stycznia 2020Marciolo pisze:
Pomarańczowa i czarna - test wykazał kolor czarny, a ta Bordowa - test wykazał kolor żółty więc tego nawet nie tykałem
Czyli albo 2C-B albo MDPV(dopy). Jak przechodziło w zielone to żałuj, że nie wziąłeś, bo 2C-B jest zajebiste xD

Pomarańczowa to pewnie MDEA, a niebieska MDA skoro miałeś falowanie obrazu, ale MDA działa dłużej, więc w sumie nie wiem
  • 291 / 7 / 0
Witam może ktoś testował wolf/wilk żółty widziałem na innej stronie różowe takie same ok 200 MDMA a żółte? Później facebook siwe wiem że różowe lipne też byly u nas podobne do siwych lecz siwe bardziej profesjonalnie zrobione może ktoś testował? Następne to audi rs też siwe 4 obręcze bardzo wielkie następne rolexy różowe? I drugi rodzaj audi tylko że z tyłu nie pisze rs tylko samo audi kolor żółty, bugatti dwukolorowe owalne i pp czaszka okrągłe siwe nie pięciokatne proszę o opinię tych ciastek bo nie wiem które wybrać???
  • 2 / / 0
PYTANIE
Nazwa: rolex
Kolor: różowy
Kształt: okrągła
Logo: korona rolexa
Gdzie kupione: Warszawa
Jakieś opinie, bo nigdy wcześniej tego nie widziałem, coś czytałem, że 2C-B podobno, a chciałbym się upewnić.
Kiedy kupione:
Dodatkowe komentarze:
  • 26 / / 0
Nazwa:Domino
Kształt: prostokątny
Logo:domino rozstawienie oczek losowe w większosci sztuk po jednej stronie 6
Kolor: jasny niebieski
śląskie
podobno są na MDMA i 2cb i tutaj moje pytanie czy jest takie coś to możliwe? mial ktos stycznosć z takimi czarami?
  • 989 / 99 / 0
07 lutego 2020sztabal pisze:
Moze byc, jadlem rozowe, czerwone.. i bylo bardzo si - ew. sprawdz : https://www.ecstasydata.org/results.php ... e&s=domino
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 1 / / 0
Domino pomarańczowe. Warszawa.
Ktoś miał styczność ostatnio?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2104 / 465 / 37
Zielone granaty.
Kształt jak można się spodziewać granatu.
Województwo zachodniopomorskie.
Podobno 220-250 mg MDMA, ale wolę się upewnić, bo nowe źródło.
Lubisz koks?
  • 11 / / 0
09 lutego 2020ImaneAnys pisze:
Zielone granaty.
Kształt jak można się spodziewać granatu.
Województwo zachodniopomorskie.
Podobno 220-250 mg MDMA, ale wolę się upewnić, bo nowe źródło.
Sam nie brałem, ale słyszałem z kilku źródeł, że jedne z lepszych piguł od dawna. Szwajcarskie strony mówią, że 180-200 mg MDMA.
  • 279 / 1 / 0
Nazwa: Micheal Jordan
Kształt: trojkat
Logo: Jedna strona "Air Jordan" Druga strona "Nike"
Kolor: ciemne bursztynowy kolor
Uk moze w Pl ktos szamal?

Witam Szanowych Ludzi. Ktos cos moze slyszal albo mial okazje testowac???
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.