Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 238 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
właśnie wracam z niedaleka z paczką relanium 5mg w torebce i, ku mojej wielkiej uciesze, zaraz je sobie zaaplikuje.
czas na czilałt! ^_^
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Mya pisze:
właśnie wracam z niedaleka z paczką relanium 5mg w torebce i, ku mojej wielkiej uciesze, zaraz je sobie zaaplikuje.
czas na czilałt! ^_^
No to piąteczka, ja też czilałtuję dzsiaj, 1,5h temu walnąłem 10mg klonów i już jest rozluźnienie, przytłumienie, spokój i przyjemność. Do tego spokojna, lekka, łatwa i przyjemna muzyczka a potem jeszcze 2 mocne browce żeby jeszcze wzmocnić kloniki. Niech żyje czilałt :)
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
[quote="supravires"]
czy relanium we wlewkach per rectum mozna normalnie wypic bez zadnych strat? pytam sie dla upewnienia benzodiazepinowych wyjadaczy]

Iwan, jak myslisz? pozdro
ps. miales nie cpac benzo, mowies, ze niedlugo rzucisz :P
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
supravires pisze:
supravires pisze:
czy relanium we wlewkach per rectum mozna normalnie wypic bez zadnych strat? pytam sie dla upewnienia benzodiazepinowych wyjadaczy]

Iwan, jak myslisz? pozdro
ps. miales nie cpac benzo, mowies, ze niedlugo rzucisz :P

No ale powiedziałem, że w tym lub przyszłym tygodniu :)

A co do pytania to wiesz, nie jestem pewien, ale wydaje mi się, ze jeśli wypijesz to przechodząc przez przewód pokarmowy trochę straci na działaniu ale jak wiele to nie mam pojęcia...

Pozdrówka :)
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
dzieki:)
a wie ktos dokladnej?
wiem ze ze sluzowki odbytu sie lepiej wchlania, ale w przypadku diazepamu chyba nie jest to kolosalna roznica:P
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Zrob dzien wczesniej porzadna lewatywe (wlej w siebie kolo 2 litrow cieplej wody z cebula i czosnkiem np. bo dobrze oczyszczaja). Goyujesz ten roztowr na lewatywe oczywiscie na kuchence gazowej jakies 30-45 minut i czekasz az wystygnie (to znaczy nie calkiem, ma byc ciepla).
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Gargamel pisze:
Zrob dzien wczesniej porzadna lewatywe (wlej w siebie kolo 2 litrow cieplej wody z cebula i czosnkiem np. bo dobrze oczyszczaja). Goyujesz ten roztowr na lewatywe oczywiscie na kuchence gazowej jakies 30-45 minut i czekasz az wystygnie (to znaczy nie calkiem, ma byc ciepla).
później dodajesz dwa kłębki z cipy smerfetki i garść kudłów klakiera.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
@WildMonkey, pisze jak jest. Nawet po wysraniu sie duzo towaru sie traci, bo scianki jelita sa zanieczyszczone. Lewatywa oczyszcza jelita i wtedy wchlania sie wszystko. Bralem i.a. kilkanascie razy (okolo 10-15) tramal i bez lewatywy dzien wczesniej nie zadzialal praktycznie wcale (moze dlatego, ze tydzien bralem tramal wczesniej doustnie i przez tydzien sralem wtedy moze raz przez zaparcia, ktore powoduja opiaty/opioidy). Kilka razy zrobilem lewatywe dzien przed podaniem i.a. i trams dzialal mocniej niz doustnie (lepsza wchlanialnosc, podobno o 25%). Jak ktos chce ladowac i.a. (doodbytniczo) polecam dzien wczesniej lewatywe zrobic i wcale nie sa to zarty, jak mysli WildMonkey.
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Gargamelu ja tylko żartowałem ;-) Przyjmowany doodbytniczo diazepam zapewne działa, ale te zaparcia poopiatowe rozkładają nawet mnie, starego sraczkowicza hehe
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
ja juz skonczlem 30 tabsow xanax ide do lekarza bo mnie neerwy biorom znowu :[[[[ WRRR i lęki na maxa teraz jestem na rolka + xanax i zielone miło.

D&B
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.