czas na czilałt! ^_^
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
Mya pisze: właśnie wracam z niedaleka z paczką relanium 5mg w torebce i, ku mojej wielkiej uciesze, zaraz je sobie zaaplikuje.
czas na czilałt! ^_^
czy relanium we wlewkach per rectum mozna normalnie wypic bez zadnych strat? pytam sie dla upewnienia benzodiazepinowych wyjadaczy]
Iwan, jak myslisz? pozdro
ps. miales nie cpac benzo, mowies, ze niedlugo rzucisz :P
wujek supra
supravires pisze:supravires pisze: czy relanium we wlewkach per rectum mozna normalnie wypic bez zadnych strat? pytam sie dla upewnienia benzodiazepinowych wyjadaczy]
Iwan, jak myslisz? pozdro
ps. miales nie cpac benzo, mowies, ze niedlugo rzucisz :P
No ale powiedziałem, że w tym lub przyszłym tygodniu :)
A co do pytania to wiesz, nie jestem pewien, ale wydaje mi się, ze jeśli wypijesz to przechodząc przez przewód pokarmowy trochę straci na działaniu ale jak wiele to nie mam pojęcia...
Pozdrówka :)
a wie ktos dokladnej?
wiem ze ze sluzowki odbytu sie lepiej wchlania, ale w przypadku diazepamu chyba nie jest to kolosalna roznica:P
wujek supra
Gargamel pisze: Zrob dzien wczesniej porzadna lewatywe (wlej w siebie kolo 2 litrow cieplej wody z cebula i czosnkiem np. bo dobrze oczyszczaja). Goyujesz ten roztowr na lewatywe oczywiscie na kuchence gazowej jakies 30-45 minut i czekasz az wystygnie (to znaczy nie calkiem, ma byc ciepla).
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
D&B
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.