czas na czilałt! ^_^
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
Mya pisze: właśnie wracam z niedaleka z paczką relanium 5mg w torebce i, ku mojej wielkiej uciesze, zaraz je sobie zaaplikuje.
czas na czilałt! ^_^
czy relanium we wlewkach per rectum mozna normalnie wypic bez zadnych strat? pytam sie dla upewnienia benzodiazepinowych wyjadaczy]
Iwan, jak myslisz? pozdro
ps. miales nie cpac benzo, mowies, ze niedlugo rzucisz :P
wujek supra
supravires pisze:supravires pisze: czy relanium we wlewkach per rectum mozna normalnie wypic bez zadnych strat? pytam sie dla upewnienia benzodiazepinowych wyjadaczy]
Iwan, jak myslisz? pozdro
ps. miales nie cpac benzo, mowies, ze niedlugo rzucisz :P
No ale powiedziałem, że w tym lub przyszłym tygodniu :)
A co do pytania to wiesz, nie jestem pewien, ale wydaje mi się, ze jeśli wypijesz to przechodząc przez przewód pokarmowy trochę straci na działaniu ale jak wiele to nie mam pojęcia...
Pozdrówka :)
a wie ktos dokladnej?
wiem ze ze sluzowki odbytu sie lepiej wchlania, ale w przypadku diazepamu chyba nie jest to kolosalna roznica:P
wujek supra
Gargamel pisze: Zrob dzien wczesniej porzadna lewatywe (wlej w siebie kolo 2 litrow cieplej wody z cebula i czosnkiem np. bo dobrze oczyszczaja). Goyujesz ten roztowr na lewatywe oczywiscie na kuchence gazowej jakies 30-45 minut i czekasz az wystygnie (to znaczy nie calkiem, ma byc ciepla).
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
D&B
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.