czas na czilałt! ^_^
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
Mya pisze: właśnie wracam z niedaleka z paczką relanium 5mg w torebce i, ku mojej wielkiej uciesze, zaraz je sobie zaaplikuje.
czas na czilałt! ^_^
czy relanium we wlewkach per rectum mozna normalnie wypic bez zadnych strat? pytam sie dla upewnienia benzodiazepinowych wyjadaczy]
Iwan, jak myslisz? pozdro
ps. miales nie cpac benzo, mowies, ze niedlugo rzucisz :P
wujek supra
supravires pisze:supravires pisze: czy relanium we wlewkach per rectum mozna normalnie wypic bez zadnych strat? pytam sie dla upewnienia benzodiazepinowych wyjadaczy]
Iwan, jak myslisz? pozdro
ps. miales nie cpac benzo, mowies, ze niedlugo rzucisz :P
No ale powiedziałem, że w tym lub przyszłym tygodniu :)
A co do pytania to wiesz, nie jestem pewien, ale wydaje mi się, ze jeśli wypijesz to przechodząc przez przewód pokarmowy trochę straci na działaniu ale jak wiele to nie mam pojęcia...
Pozdrówka :)
a wie ktos dokladnej?
wiem ze ze sluzowki odbytu sie lepiej wchlania, ale w przypadku diazepamu chyba nie jest to kolosalna roznica:P
wujek supra
Gargamel pisze: Zrob dzien wczesniej porzadna lewatywe (wlej w siebie kolo 2 litrow cieplej wody z cebula i czosnkiem np. bo dobrze oczyszczaja). Goyujesz ten roztowr na lewatywe oczywiscie na kuchence gazowej jakies 30-45 minut i czekasz az wystygnie (to znaczy nie calkiem, ma byc ciepla).
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
D&B
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.