W co się zaopatrzyć na zejscie?
Clon? eti?
100mg sniffem bedzie ok chyba co?
Ile to naprawdę trZyma?
Bo czytałem i słyszałem naprawdę skrajne opinie na ten temat....
24 lutego 2018Dzikidzik85 pisze: No to chociaż tyle hehe
W co się zaopatrzyć na zejscie?
Clon? eti?
100mg sniffem bedzie ok chyba co?
Ile to naprawdę trZyma?
Bo czytałem i słyszałem naprawdę skrajne opinie na ten temat....
Wygląda na mocny materiał. Jak na pierwszy raz to też myślę, że 100mg to za dużo będzie. Raczej okolice 50mg powinny Cie wypier... z kapci :-D
PS. to jest 200mg?
Nie daj się ponieść i nie strzelaj wszystkiego co masz przez noc, bo ochota będzie wielka.
Kiedyś z ziomkami we trzech zrobiliśmy 0,4g w 4h i uwierz mi że to było przedawkowanie. W ogóle to myśleliśmy, że to jakieś cmc. Tak odkryliśmy własną tajemnicę Dolnego Śląska :-D
(mówię tu na przykładzie osoby, którą znam)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.