Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3406 / 534 / 0
A benzo masz ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1658 / 1037 / 7
Euforii i grzania od tramadolu oczekują... Dobre 😆
  • 358 / 73 / 0
Jednak lekkie pobudzenie po tramcu można odczuć, ale grzania - NOŁ. To najbardziej "zimne" opio w swej syntetyczności. On nawet źrenic nie pomniejsza tylko wypierdala w kosmos.
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 2532 / 602 / 0
Mnie pierwsze 3-4 razy po 400 mg a potem 600 grzał podobnie jak koda choc słabiej i nie tak pluszowo ale za to długo,tera body high jakiś tam jest ale to nie to,za to wciąż działa w miarę spoko sedacyjnie.

Mi właśnie pomniejsza dość mocno zrenice,może jak mocno zaczyna blokować acetylocholine to zrenice robią się duże.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Mi powiększa, troszkę mniejsze niż po MDMA, zjebane jednak gówno - chyba pomyślę (bo mi rodzinny wypisuje bez problemu dwie paczki 150mg 50szt.) pomyślę nad zmianą na DHC, też jako środek przeciwbólowy, a jest znacznie lepszy do 'ćpania' niż trampek.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1879 / 200 / 0
09 maja 2021zolpi pisze:
Jednak lekkie pobudzenie po tramcu można odczuć, ale grzania - NOŁ. To najbardziej "zimne" opio w swej syntetyczności. On nawet źrenic nie pomniejsza tylko wypierdala w kosmos.
Z tymi oczami to akurat dziwne, widocznie wszystko zależy od osoby. Mnie osobiście Tramal potrafi przyjemnie wygrzać, źrenice pomniejszone. Wieczorem mimo względnego klimatycznego oświetlenia gorzej widzę :D

Na mnie działa dużo lepiej niż kodeina, chociaż też pewnie dlatego, że ja nie mam predyspozycji do dobrego jej metabolizowania. Kocham ten pobudzający profil Trampka, jest dynamicznie, produktywnie i cieplutko. Po ciągach na GBL'u sprawdza się znakomicie pod tym względem, bo wtedy po zakończeniu potrafi być zimno w chuj, aż dreszcze są albo telepa nawet
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 358 / 73 / 0
@LiquidStranger Mnie siada na wzrok tak, że siedząc przy lapku z "normalnej" odległości nie mogę zobaczyć która jest godzina.
Myślę, że kodeina Cię tak fajnie trzepie, podobnie tramc, bo nie siedzisz tak długo w opio. Pewnie jesteś początkujący, ja to walę 6 lat i też zaczynałam od kodeiny, której zjadłam parę ton i na którą wydałam masę pieniędzy jak teraz wydaję na tramca, morfinę i oxy. Tramca biorę tylko żeby zbić głód, a do pobudzenia i chęci działania służy mi mix oxy + morfina.

Na dowód:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 358 / 73 / 0
Dodam tylko, że wygląd moich źrenic po części wynika z tego jak tramadol na mnie działa, a w większej mierze może mieć na to wpływ, że nie przyjmuję go dostatecznie dużo i mam zwałkę. Te 600mg robi mnie na kilka h, a reszta dnia (popołudnie i wieczór) to walka z głodem, dreszczami, telepawą, wysiękiem z nosa.
  • 1879 / 200 / 0
Właśnie kodeina na mnie nie działa, miałem 30-40 podejść w przeciągu kilku lat. Jakiekolwiek lekkie grzanie i chill miałem może 5-6 razy na tak dużo podejść. Także zmarnowałem po prostu w chuj siana goniąc marchewkę na patyku

Musiałem sięgnąć po cudowne U-47700 żeby w końcu poczuć, co to znaczy prawdziwe opio i bycie ugrzanym

Tramca można spokojnie dorzucać, nawet w mniejszych ilościach niż dawka początkowa i działa. Co do dreszczy i telepawy, ja doświadczyłem tego w przypadku, kiedy w ciągu dwóch dni zjadłem prawie 2g tramadolu. Po dwóch dniach mnie rozjebało. Zimno, zimne dreszcze, telepawa, i kurewsko mocne pocenie się, jak świnia. Spędziłem cały dzień w nagrzanym pokoju mając bluzę na sobie i opatulony na maxa kołdrą, walcząc z tymi niedogodnościami o których powiedziałem
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 776 / 106 / 0
pan spoko lekarz powiedzial ze nie wypisze DHC niestety bo to wyzszy szczebel jesli chodzi o przeciwbolowe i mowi do mnie przez tel, ale mozemy wystawic tramal "ile chcesz? dwusetki"
Ja troche zmieszany aby nie przesadzic, mowie zze mnie boli a w dodatku pracuje fizycznie wiec powiedzialem ok.

To taki wstep, teraz o tramcu. Czemu jest tak ze tram wyciagniety z dorety dziala euforycznie, a za to tramale 200 to czysta sedacja i ciagłe uczucie jakby chcialo sie rzygac.
jest ok bo pizsac to przzymykam co chwile oczy, ale czy ktos tez ma to ze ma mdlosc i jakis taki wkurzony zoladek? nie jestem kurwa swiezak inb4... zjadlem btw 1g rowno do tego 2 klony 2mg.
Zablokowany
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.