Z własnego doświadczenia, koda jest bardzo podstępna, jej efekt znieczulenia działa zarówno na psychikę jak i na ciało, efektywnie przykrywając gromadzące się negatywne skutki uboczne w obu sferach. Jeśli zaczynasz myśleć jak tu ułożyć sobie dawkowanie, żeby jednocześnie się nie wjebać ale też regularnie zażywać to zdecydowanie powinna ci się zapalić czerwona lampka ostrzegawcza. Z brania raz na dwa tygodnie krótka droga do raz na tydzień, krótka droga do dwa razy na tydzień, co dwa dni, i potem już codziennie, potem stopniowe zwiększanie dawki, "bo przecież na razie nic złego się nie dzieje". Nie będę już nawet wspominał o stratach finansowych bo z tego teoretycznie można się gładko odbić, ale straty zdrowotne i potem w którymś momencie walka z odstawieniem to już o wiele bardziej poważna sprawa. Wybierz sobie inną używkę.
xd
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
04 maja 2025Ptaszyna pisze: @freezin9moon
problem jest w robocie, bo jej nie lubię i tam takie myśli pojawiają się częściej, bo tam się co jakiś czas ktoś przypierdala i wtedy odechciewa mi się żyć i czuję się jak śmieć. Wiem, że napiszesz mi, że to stadium prodomalne do wjebania, albo że to już jest alarm, ale ja o tym wszystkim wiem.
Pomijając moją hipokryzję, bo te parę pudełek u mnie samo się nie zjadło i doskonale wiem, jak niezbędne do przeżycia mogą się wydawać kaszlotabletki xd ale zaczynając zerwanie z thiocodinem (swoją drogą - dziś równo dwa mce) wyrzuciłam resztę jego i antka do kosza z dosłownie łzami w oczach, ale jakiś właśnie instynkt samozachowawczy do przyszłości się odezwał. Stąd moje pytanie.
Z kontekstu wydaje mi się, że obie (obydwoje?) walczymy całe życie o przetrwanie, tylko Ty poszłaś bardziej w stronę zmęczenia tym, a mi pod skórą został ten bunt i niepogodzenie się z byciem tym, czym statystycznie i środowiskowo powinnam być. Czyli debilem, ale w dużo gorszym wydaniu niż jestem. Wybaczcie za jebane ściany tekstu xd
04 maja 2025dasmoker pisze: Ile czasu trzeba odczekać po ostrym piciu kratomu około rok czasu żeby koda wogole "smyrneła" ?
Dwa
Kratom na swój sposób blokuje działanie innych opio.
Musisz się go pozbyć z organizmu, a to kwestia kilku dni i powinna koda zadziałać.
Przecież Kratom to nie jest mocarny opioid .
Co prawda , ta magia kody po romansie z kratomem gdzieś znika nieuchwytnie ale nie można powiedzieć że nie czuć dzialania.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
23 kwietnia 2025DobryWujas pisze: Czekam na potwierdzenie, że rozjebało. :) @SzybkiStachu.
Na błędach się nauczysz. :)
Wiadomo ;) wczoraj załatwiłem recke na 3 paki prometazyny i wlatują dawki 240 kody oraz 100/125 promki. Serdecznie polecam noody pierwsza klasa :D
Co kto lubi. Ja wolę czyste działanie kodeiny. prometazyna wzmacnia jedynie sedację i może ciut podbija. Ale nie czułem tego specjalnie. Raz też użyłem prometazyny do podbicia mixu oxy i morfiny dożylnie, zadziałało dobrze, ale nie ma co rozstrząsać.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.