Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vai »
aspirant pisze:
Vai pisze:
Relanium - co najmniej 40mg (kurwa mać- lubię to żółte gówno, ale od początku mam problem z tym, żeby mnie poklepała mała dawka zwalam to na 2 metry wzrostu i ponad stówkę wagi, ale kurwa niech chociaż sprzedają tabletki 20mg jedna]
Największe tablety jakie widziałem to valium 10mg z podziałką z krzyżykiem jak klony hehe. Ale nie w Polsce, to był lek z jakiegoś raju OTC (jak onegdaj Ukraina).

Mi tolerka na benzo wróciła do punktu wyjścia i po 2 rolkach piątkach jest mi przyjemnie :).
No to jeszcze te 10mg niech będzie, ale kurwa komu oni przepisują np. 2mg kotą? Kumam, że masa starszych ludzi to bierze i nawet nieświadomie są wjebani w rolki, (bo tableteczka przed snem) ale to hańba, aby w takim duzym kraju takie małe rolki.
PS Od razu sobie zobaczyłem na duckduckgo image te valium i widzę, że nawet w USA na 10mg się kończą, ale fajny kształt (serce, a klony takie ' K ' ) widziałem, że u nich już jest sevredol 50mg, a u nas nad tylko 20 ; /
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
ciekawe czy z zerową tolerancją poczułbym rolke dwójkę. Pewnie nigdy się nie dowiem ;)
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
sorry:
zły temat
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
dr.Kubeusz pisze:
ciekawe czy z zerową tolerancją poczułbym rolke dwójkę. Pewnie nigdy się nie dowiem ;)
Poczujesz, na języku, bo w organiźmie to ni huhu. Ja bez tolerancji musiałem ze 30-40 wrzucić, żeby jakoś fajnie działało. Za to wczoraj się dowiedziałęm, że mimo, że ostatnio trochę z benzo zabawiałem (alpra/esta), to 2mg klonika pod język wysłały mnie w objęcia morfeusza.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 385 / 22 / 0
Clony- 4-6mg
alpra 4-6mg
Lorafen cała paczka 2,5 mg,chyba,że z 1 piwem to pół tabletki mnie zmiata.
rolki-cała paczka
nitrazepam 30mg
Bromazepam dużo...
estazolam 4-10mg
zolpidem 20-40mg
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
  • 231 / 6 / 0
klon 2-4mg
rolki 40mg żeby coś czuć
estazolam 4mg w górę czasem jakby nie działał wcale
zolpidem(to benzo jest ?) 20-30mg
lorafen 2,5mg(raz brałem)
alpra nie czuje działania wcale
nitrazepam nie pamiętam(raz brałem)
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
  • 1599 / 47 / 0
Raz pamiętam, że byłem przejazdem w innym mieście niż moje i skończyły mi się benzodiazepiny, a że choruje na padaczkę więc poszedłem do bliskiego szpitala po to, żeby neurolog wypisał mi receptę na clonazepam powiedziałem mu, że biorę clonazepam i z początku chciał mi dać 2 tabletki clonazepamu 2 mg, ale potem zmienił na relanium 2 tabletki 2 mg coś chyba źle obliczył, że 4 mg clonazepamu równa się 4 mg relanium widocznie nie wziął pod uwagę przeliczników
  • 385 / 22 / 0
4 mg clonazepamu to według przelicznika 80mg relanium jak się nie mylę.
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
  • 413 / 5 / 0
8 mg , 9 alpry , czaszem 10, no i masa bromazepamu. A moje funkcjonowanie ppo tych dawkach jest niezbyt zadawalające.
  • 241 / 6 / 0
Jak szybko rośnie tolerka na klony? Np bralabym 1mg dziennie lub co drugi dzień to jak szybko przestanie działać i ile muszę wrzucać jako większą dawkę?
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.