Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
aspirant pisze:Vai pisze:Relanium - co najmniej 40mg (kurwa mać- lubię to żółte gówno, ale od początku mam problem z tym, żeby mnie poklepała mała dawka zwalam to na 2 metry wzrostu i ponad stówkę wagi, ale kurwa niech chociaż sprzedają tabletki 20mg jedna]
Największe tablety jakie widziałem to valium 10mg z podziałką z krzyżykiem jak klony hehe. Ale nie w Polsce, to był lek z jakiegoś raju OTC (jak onegdaj Ukraina).
Mi tolerka na benzo wróciła do punktu wyjścia i po 2 rolkach piątkach jest mi przyjemnie :).
PS Od razu sobie zobaczyłem na duckduckgo image te valium i widzę, że nawet w USA na 10mg się kończą, ale fajny kształt (serce, a klony takie ' K ' ) widziałem, że u nich już jest sevredol 50mg, a u nas nad tylko 20 ; /
dr.Kubeusz pisze: ciekawe czy z zerową tolerancją poczułbym rolke dwójkę. Pewnie nigdy się nie dowiem ;)
alpra 4-6mg
Lorafen cała paczka 2,5 mg,chyba,że z 1 piwem to pół tabletki mnie zmiata.
rolki-cała paczka
nitrazepam 30mg
Bromazepam dużo...
estazolam 4-10mg
zolpidem 20-40mg
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.