Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 7 / 0
Czy 10 bloterków w woreczku strunowym, który jest schowany w środku książki ma szanse przetrwać jakieś pół roku?
  • 231 / 11 / 9
Nawet na pewno przetrwa.

Doświadczalnie sprawdzono, że po roku się nieźle trzyma.
  • 4 / 2 / 0
Potwierdzam. Miałem 2 takie same, pewne, znaczki. Jednego zarzuciłem niedługo po zakupie, drugiego gdzieś odłożyłem.
Trzymałem przez niecały rok w warunkach które śmiało mógłbym określić jak dla kwasa dość chujowymi(zwinięty lekko w folię amelinową, noszony czasem w kieszeni, portfelu, itp.) i po tym czasie przez przypadek go znalazłem, myślałem że nie zadziała, a odleciałem równie mocno jak przy pierwszym i skończyłem przez to w szpitalu :D
  • 619 / 45 / 0
Temat był już poruszany tyle razy,
Możecie trzymać i kilka lat - jak jest zawiniety w sreberko i leży w suchym miejscu i temperaturze pokojowej to dużo nie straci.
Szacuje max 5-10% spadku rocznie.
  • 1825 / 106 / 20
A czy jest sens w ogóle w takim wypadku pakować do zamrażarki, czy to ma sens tylko w przypadku przechowywania przez kilka lat?

Mam już 3 tygodnie bloter i z racji temperatur(gorąco za dnia, chłodno w nocy) postanowiłem przemieścić go do zamrażarki(wiedząc, że zwykle substancje degradują, czasem wolniej, ale zawsze, pod wpływem światła i temperatury), bo nie mam na razie pojęcia kiedy go zjem.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1016 / 97 / 0
Nie ma potrzeby. Po ponad roku od zakupu, zawinięte tak żeby nie dostawały światła, powietrza. Temperatura pokojowa. Działają jak pierwsze z tego kawałka (100 sztuk, spory on był dawniej), testowane jakieś 2 tygodnie temu.
The child is grown
The dream is gone
  • 2143 / 282 / 0
Bardzo mnie cieszą te informacje szczególnie, że posiadam 8,8mg a nie znam nikogo komu mógłbym część odsprzedać (znajomi od kwasów też mają podobny zapas) i wszystko będzie na własny użytek. Czyli z rok zejdzie, może dłużej jak zacznę jeść grzyby.
  • 122 / 8 / 9
Czytam o tej trwałości, na wszystkim, co się da i nie rozumiem, czemu mi się kwasy po 0,5 roku prawie doszczętnie rozłożyły. I mam prawie pewność, że było to LSD. Nie rozumiem kompletnie, wcześniej tego problemu nie miałem. Chciałem napisać gwoli wsparcia, gdyby ktoś miał podobny problem...
  • 9 / 2 / 0
Ja pakuję w worek strunowy, potem do słoiczka na przyprawy z ikei są mega szczelne sprawdzone na ziole, potem do ciemnej szafeczki w pokoju, który ma stałe 23 stopnie niezależnie od pory roku. Nic po dłuższym czasie się nie dzieje, działa jak powinno. Miałem blottery po ponad roku i działały jak świeże z dostawy.
  • 7 / 1 / 0
w sreberku blottery nie beda sie zbytnio nagrzewac?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.