Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Doświadczalnie sprawdzono, że po roku się nieźle trzyma.
Trzymałem przez niecały rok w warunkach które śmiało mógłbym określić jak dla kwasa dość chujowymi(zwinięty lekko w folię amelinową, noszony czasem w kieszeni, portfelu, itp.) i po tym czasie przez przypadek go znalazłem, myślałem że nie zadziała, a odleciałem równie mocno jak przy pierwszym i skończyłem przez to w szpitalu :D
Możecie trzymać i kilka lat - jak jest zawiniety w sreberko i leży w suchym miejscu i temperaturze pokojowej to dużo nie straci.
Szacuje max 5-10% spadku rocznie.
Mam już 3 tygodnie bloter i z racji temperatur(gorąco za dnia, chłodno w nocy) postanowiłem przemieścić go do zamrażarki(wiedząc, że zwykle substancje degradują, czasem wolniej, ale zawsze, pod wpływem światła i temperatury), bo nie mam na razie pojęcia kiedy go zjem.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
The dream is gone
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.