Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Doświadczalnie sprawdzono, że po roku się nieźle trzyma.
Trzymałem przez niecały rok w warunkach które śmiało mógłbym określić jak dla kwasa dość chujowymi(zwinięty lekko w folię amelinową, noszony czasem w kieszeni, portfelu, itp.) i po tym czasie przez przypadek go znalazłem, myślałem że nie zadziała, a odleciałem równie mocno jak przy pierwszym i skończyłem przez to w szpitalu :D
Możecie trzymać i kilka lat - jak jest zawiniety w sreberko i leży w suchym miejscu i temperaturze pokojowej to dużo nie straci.
Szacuje max 5-10% spadku rocznie.
Mam już 3 tygodnie bloter i z racji temperatur(gorąco za dnia, chłodno w nocy) postanowiłem przemieścić go do zamrażarki(wiedząc, że zwykle substancje degradują, czasem wolniej, ale zawsze, pod wpływem światła i temperatury), bo nie mam na razie pojęcia kiedy go zjem.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
The dream is gone
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.