Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Ja nawet nie pamiętam pierwszego razu. Pamiętam pierwszy raz po rocznej abstynencji, bo 150mg kody z antka tak mnie poskładało, że chciałem utworzyć ruch wsparcia dla papaver somniferum o utworzenie z niej rośliny świętej, a miejsca gdzie rośnie miejscami kultu. XD
Ale tramadol imo straszne gowno, w moim przypadku bardziej zamulenie niz sedacja i zero grzania. Zjadlem co mialem poczynajac od 300mg z rozkruszonych retardow. Nie chce wiecej tego gowna. przyjemnosc prawie zadna. Do zaleczenia skreta sie to nadaje i tyle.
@Euforiawarszawa jesli z takim rozrzewnieniem wspominasz ten syntetyk, to moze lepiej nie probuj klasycznych opiatow,
@Merx w przypadku opio lepszy bylby imo termin podatnosc, bo nawet do uzaleznienia psychicznego potrzebna jest repetycja. A ze sa przypadki ze ta jest na tyle duza, ze po pierwszym razie jest "ok, deal done" to swoja droga.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Mniej wesołe te opioidy. Co? Zacznij się interesować tym co bierzesz, bo już trafiasz na naprawdę grząski grunt i kiedyś zajebiesz za dużo jakiegoś opio i koniec dupa, se juz fraktali nie pooglądasz.
chciałbym tylko podkreślić, że 50% szansy to jest na to, że każda (NOWA) substancja Cię zabije, bez zrobienia uprzedniej próby uczuleniowej z jak najmniejszą możliwą dawką jaką tylko się da.
pzdr
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Z matematyki jestem gorszy niż silnej woli. Wytłumaczysz mi jakie założenia za tym stoją?
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.