Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Ja nawet nie pamiętam pierwszego razu. Pamiętam pierwszy raz po rocznej abstynencji, bo 150mg kody z antka tak mnie poskładało, że chciałem utworzyć ruch wsparcia dla papaver somniferum o utworzenie z niej rośliny świętej, a miejsca gdzie rośnie miejscami kultu. XD
Ale tramadol imo straszne gowno, w moim przypadku bardziej zamulenie niz sedacja i zero grzania. Zjadlem co mialem poczynajac od 300mg z rozkruszonych retardow. Nie chce wiecej tego gowna. przyjemnosc prawie zadna. Do zaleczenia skreta sie to nadaje i tyle.
@Euforiawarszawa jesli z takim rozrzewnieniem wspominasz ten syntetyk, to moze lepiej nie probuj klasycznych opiatow,
@Merx w przypadku opio lepszy bylby imo termin podatnosc, bo nawet do uzaleznienia psychicznego potrzebna jest repetycja. A ze sa przypadki ze ta jest na tyle duza, ze po pierwszym razie jest "ok, deal done" to swoja droga.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Mniej wesołe te opioidy. Co? Zacznij się interesować tym co bierzesz, bo już trafiasz na naprawdę grząski grunt i kiedyś zajebiesz za dużo jakiegoś opio i koniec dupa, se juz fraktali nie pooglądasz.
chciałbym tylko podkreślić, że 50% szansy to jest na to, że każda (NOWA) substancja Cię zabije, bez zrobienia uprzedniej próby uczuleniowej z jak najmniejszą możliwą dawką jaką tylko się da.
pzdr
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Z matematyki jestem gorszy niż silnej woli. Wytłumaczysz mi jakie założenia za tym stoją?
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.