Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Ja nawet nie pamiętam pierwszego razu. Pamiętam pierwszy raz po rocznej abstynencji, bo 150mg kody z antka tak mnie poskładało, że chciałem utworzyć ruch wsparcia dla papaver somniferum o utworzenie z niej rośliny świętej, a miejsca gdzie rośnie miejscami kultu. XD
Ale tramadol imo straszne gowno, w moim przypadku bardziej zamulenie niz sedacja i zero grzania. Zjadlem co mialem poczynajac od 300mg z rozkruszonych retardow. Nie chce wiecej tego gowna. przyjemnosc prawie zadna. Do zaleczenia skreta sie to nadaje i tyle.
@Euforiawarszawa jesli z takim rozrzewnieniem wspominasz ten syntetyk, to moze lepiej nie probuj klasycznych opiatow,
@Merx w przypadku opio lepszy bylby imo termin podatnosc, bo nawet do uzaleznienia psychicznego potrzebna jest repetycja. A ze sa przypadki ze ta jest na tyle duza, ze po pierwszym razie jest "ok, deal done" to swoja droga.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Mniej wesołe te opioidy. Co? Zacznij się interesować tym co bierzesz, bo już trafiasz na naprawdę grząski grunt i kiedyś zajebiesz za dużo jakiegoś opio i koniec dupa, se juz fraktali nie pooglądasz.
chciałbym tylko podkreślić, że 50% szansy to jest na to, że każda (NOWA) substancja Cię zabije, bez zrobienia uprzedniej próby uczuleniowej z jak najmniejszą możliwą dawką jaką tylko się da.
pzdr
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Z matematyki jestem gorszy niż silnej woli. Wytłumaczysz mi jakie założenia za tym stoją?
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.