Dobra, wczoraj tradycyjnie 480mg czoko wjechalo, do tego 450mg pregi na wejsciu. Po 3godz jakos znowu wjechalo 450mg pregi i trzymalo zajebiscie.
Tylko pojawil sie problem poznym wieczorem, nie wiem jak to opisac szczegolowo, ale to bylo tak jakbym zostal wylaczony w danej chwili, bezwlad i laduje na glebie. No kurwa wyjebalem sie na schodach, potem w kiblu stracilem kontrole i malo brakowalo, a o kibel bym glowa zayebal. Czegos takiego jeszcze nie mialem i raczej mysle, ze to wina duzej dawki pregi z czoko?
Wiem, ze moja matula kiedys miala cos takiego, ze nagle upadala na glebe, z sercem cos miala kojarze. No ale raczej to nie to.
Osrany jestem niesamowicie, bo czeka mnie wyprawa do sklepu i sie boje, ze gdzies poza domem bedzie to samo.
Oralnie, nie analnie;)
Grota Nestle rozyebana przez sulfogwajakol i tak powstal Tjokoczik.
Tylko halowpierdol ukoi utracone nadzieje .
Lobotomia odbytu i odejscie do niebytu
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
A żeby nie było, że tylko pytam to dodam też od siebie, że w recepcie maleinianu trimebutyny jest napisane, że może wzmacniać działanie opioidów. Z tego co kojarzę jest on głównie metabolizowany przez CYP3A4, co, jeśli dobrze rozumiem, oznacza, że go "blokuje" i zwiększa się stosunek morfina:norkodeina. A trimcia jest też bez recepty dostępna, więc może ktoś z was będzie zainteresowany przetestowaniem.
to przypadek akurat :) ale dziękuję.
Co do kofeina:kodeina to np do paczki thio zdarza mi się rozpuścić dwie do trzech tabletek solpadeine max. Tam też jest kofeina. Nie zauważyłem różnic w działaniu. Ale to są niewielkie dawki, wiesz. Kawy do kody nie pijam, bo i jedno i drugie drażni żołądek.
Ja po kodeinę to normalnie się wypróżniam. I wydaje mi się że sulfogówno ma tu swoje działanie in plus bo drażni jelita co powoduje, że jelita chcą sie tego pozbyć. Zauważyłem że nawet jak jebnę blister oxydoloru 10mg tj 100mg oxy to na drugi dzień też daje radę. Przy majce dożylnej i buprze to kaplica. Możliwe że to moja indywidualna tendencja zanikających efektów ubocznych przy 10 latach ćpania opio.
17 listopada 2024narcovoyage13 pisze: Szczególnie mnie interesuje miks kofeiny z kodą. Znoszą się czy wzmacniają?
16 listopada 2024DobryWujas pisze: Ja bardzo przepraszam, że czoko to koda tak? Bo czoko to mi się ze sprawami analnymi kojarzy. Ale może jestem przyjebany...
Heh. Ten wątek zamienił się w miejsce żali Ptaszyny, który postanowił włączyć w życiu tryb ciemności.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Moim zdaniem kodeina sama w sobie ma potencjał, ale tylko z ekstrakcji z Antka. Thiko rozwala bebechy.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.