Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 65 / 11 / 0
Tramal do pracy, zeby zwiekszyc wydajnosc. Problem rozwizany xd
Dobra, wczoraj tradycyjnie 480mg czoko wjechalo, do tego 450mg pregi na wejsciu. Po 3godz jakos znowu wjechalo 450mg pregi i trzymalo zajebiscie.
Tylko pojawil sie problem poznym wieczorem, nie wiem jak to opisac szczegolowo, ale to bylo tak jakbym zostal wylaczony w danej chwili, bezwlad i laduje na glebie. No kurwa wyjebalem sie na schodach, potem w kiblu stracilem kontrole i malo brakowalo, a o kibel bym glowa zayebal. Czegos takiego jeszcze nie mialem i raczej mysle, ze to wina duzej dawki pregi z czoko?
Wiem, ze moja matula kiedys miala cos takiego, ze nagle upadala na glebe, z sercem cos miala kojarze. No ale raczej to nie to.
Osrany jestem niesamowicie, bo czeka mnie wyprawa do sklepu i sie boje, ze gdzies poza domem bedzie to samo.
  • 72 / 8 / 0
kodeina wyraźnie wpływa na spowolnienie akcji serca, jeszcze depresja układu oddechowego, także akcje typu omdlenia czy zawroty głowy są wliczone w ryzyko przy przedawkowaniu. Jeszcze przy znieczuleniu nie jesteśmy tego za bardzo świadomi i organizm powolutku zaczyna gromadzić deficyty. Polecam wprowadzić regularny wysiłek fizyczny i rozciąganie, powinno wspomóc układ krążenia i pobudzić oddychanie.
  • 1020 / 243 / 0
Ja bardzo przepraszam, że czoko to koda tak? Bo czoko to mi się ze sprawami analnymi kojarzy. Ale może jestem przyjebany...
  • 1022 / 87 / 0
To ten Thiocodin?
Oralnie, nie analnie;)
  • 5315 / 954 / 0
Ja nie raz mialem po tym takie Stolce ze nazwa Nestle Srajon nie bylaby przesadzona.
Grota Nestle rozyebana przez sulfogwajakol i tak powstal Tjokoczik.
Tylko halowpierdol ukoi utracone nadzieje .
Lobotomia odbytu i odejscie do niebytu
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 421 / 68 / 3
Piękny rym @DobryWujas. Kieruje do was pytanie. Jest taki preparat np w Macedonii Кафетин (kafetin) to w nim poza parasyfem i kodą jest jeszcze propyfenazon i kofeina. Jak wpływają one na działanie kodeiny, wie ktoś? Szczególnie mnie interesuje miks kofeiny z kodą. Znoszą się czy wzmacniają?
A żeby nie było, że tylko pytam to dodam też od siebie, że w recepcie maleinianu trimebutyny jest napisane, że może wzmacniać działanie opioidów. Z tego co kojarzę jest on głównie metabolizowany przez CYP3A4, co, jeśli dobrze rozumiem, oznacza, że go "blokuje" i zwiększa się stosunek morfina:norkodeina. A trimcia jest też bez recepty dostępna, więc może ktoś z was będzie zainteresowany przetestowaniem.
  • 1020 / 243 / 0
@narcovoyage13
to przypadek akurat :) ale dziękuję.
Co do kofeina:kodeina to np do paczki thio zdarza mi się rozpuścić dwie do trzech tabletek solpadeine max. Tam też jest kofeina. Nie zauważyłem różnic w działaniu. Ale to są niewielkie dawki, wiesz. Kawy do kody nie pijam, bo i jedno i drugie drażni żołądek.
Ja po kodeinę to normalnie się wypróżniam. I wydaje mi się że sulfogówno ma tu swoje działanie in plus bo drażni jelita co powoduje, że jelita chcą sie tego pozbyć. Zauważyłem że nawet jak jebnę blister oxydoloru 10mg tj 100mg oxy to na drugi dzień też daje radę. Przy majce dożylnej i buprze to kaplica. Możliwe że to moja indywidualna tendencja zanikających efektów ubocznych przy 10 latach ćpania opio.
  • 41 / 11 / 0
17 listopada 2024narcovoyage13 pisze:
Szczególnie mnie interesuje miks kofeiny z kodą. Znoszą się czy wzmacniają?
U mnie kofeina niweluje działanie kodeiny. Po wypiciu kawy muszę odczekać kilka godzin zanim wezmę kodeinę, inaczej nie poczuję jej działania. Podobnie, jeśli wypiję kawę po załadowaniu się kodeiny, to cały czar pryska, i zostaje rozdrażnienie. Przypuszczam jednak, że nie każdy tak ma, i wiele pewnie zależy od wrażliwości na obie te substancje.
  • 2925 / 632 / 0
16 listopada 2024DobryWujas pisze:
Ja bardzo przepraszam, że czoko to koda tak? Bo czoko to mi się ze sprawami analnymi kojarzy. Ale może jestem przyjebany...
Znajomy mówi, że to nazwa na tjokodyn preferowana przez fanatyków scatu. Wpieprzają kodę, a po tygodniu ich puszcza i jest tjoko-czoko.
Heh. Ten wątek zamienił się w miejsce żali Ptaszyny, który postanowił włączyć w życiu tryb ciemności.
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 23 / 2 / 0
Ten temat powinien mieć już czwarty odcinek, jest ponad tysiąc stron, ciężko to się w ogóle klika na smartfonie, dobrze, że siedzę na komputerze heh.

Moim zdaniem kodeina sama w sobie ma potencjał, ale tylko z ekstrakcji z Antka. Thiko rozwala bebechy.
Uwaga! Użytkownik kosmita89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.