Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 592 / 82 / 0
Schodze z klona, lekarz zapisal 1 tab rano i 1 wieczorem, baklofen cos tutaj pomoze
;'
Jestem dość trudny.
  • 2302 / 398 / 0
Naprawdę doceniam klona za to długotrwałe działanie w tle. Na nerwicę świetny lek.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 245 / 0
Baclofen, nic nie pomoże prędzej dxm w dawkach 90mg i miłorząb japoński nalewka albo ekstrakt albo tabletki. Tylko duże ilości tego miłorzębu ginkofar 240mg to co najmniej 3 tab z rana.
  • 1664 / 301 / 0
Hello, Hello! Good to be back, good to be back!
No i odebrałem - dwie paki Clonazepamum TZF 2 mg 30 szt i Egzysta 150 mg 56 szt. Drugą pakę pregaby zostawiam na później. Wziąłem jedną 2 mg sztukę i 100 mg pregaby. Zaczyna się ładować, czuję się bosko. Poczęstowałem klonami starego, znajomego bezdomniaka - ma dostęp do Tramalu w kroplach (uległ wypadkowi i dostaje trampka na ból) , ogarnie dla mnie to, a z mojej strony nie zabraknie mu klonów (z którymi ma doświadczenie) i poprosił jedną kapsułę pregaby 150 mg. Lubi też Thiocodin od czasu do czasu, więc kupiłem pakę 16-stkę i podzieliliśmy się na pół. Aptekarka nawet się nie zająknęła, jak zobaczyła ten zestaw młodego chemika %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1941 / 194 / 0
Ja już jak tak pomyśle, to strasznie długo na klonach już lecę. Co prawda robiłem przerwy (był nawet moment, że zszedłem do 10mg diazepamu dziennie). Ale jednak już ponad pół roku będzie jak wcinam dość reguralnie. A zaczęło się głównie przez opio. Zacząłem brać żeby nie dostać padaczki po tramalu bo dochodziłem do dawek 1,5g na jeden raz.
Take DXM and Be Happy
  • 977 / 223 / 0
Czy po przerobieniu jednej paczki 30szt w ciągu, 2mg dziennie nabawię się zjazdu przy odstawce CT, czy będzie względnie to przeżycia?
  • 155 / 46 / 0
@Fruktoza Będzie zjazd, szykuj w amortyzacji diazepam ;)
Nie ma, że za mocno.
  • 977 / 223 / 0
A to odpuszczę w takim razie. Po prostu mam okazję ogarnąć paczkę klonów 2mg, ale znam siebie i wiem że popłynę więc ostatecznie zrezygnuje. Już wystarczy mi że się ze zjazdami po baklofenie męczę raz na jakiś czas.
  • 2032 / 335 / 0
Zjazdy po klonie są przeokrutne i w dodatku mogą pojawiać się po np tygodniu od ostatniej dawki. Klon jest tak si;nym lekiem, że nawet po 1 paczce mogą wystąpić "zjazdy", chociaż jakbyś poleciał ciągiem tę 1 pakę nie przekraczając 2mg, mimo wszystko powinno się obejść bez diazepamu.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1664 / 301 / 0
rl]Klękam... Przed mocą klona (plus pregabalina). Wieczorkiem sobie usiadłem, myślę - a, walnę sobie dwa piwka zamiast 5-ciu (bo i tak pewnie klon mi nie pozwoli), a tu raptem wypiłem z 200 ml piwa i urwał mi się film. Jak siedziałem, tak umęczon, padłem. Na szczęście żadnych przypałów i konsekwencji moralnych, ale obudziłem się z uczuciem bycia po spożyciu 5 piw. Obraziłem majestat klona próbując do niego pić :alergia:
Mam nauczkę i od teraz szanuję tego szatana.
Może zamiast klonów powinienem się przerzucić np. na oksazepam, co wy na to?[/url]
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
Zablokowany
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.