;'
No i odebrałem - dwie paki Clonazepamum TZF 2 mg 30 szt i Egzysta 150 mg 56 szt. Drugą pakę pregaby zostawiam na później. Wziąłem jedną 2 mg sztukę i 100 mg pregaby. Zaczyna się ładować, czuję się bosko. Poczęstowałem klonami starego, znajomego bezdomniaka - ma dostęp do Tramalu w kroplach (uległ wypadkowi i dostaje trampka na ból) , ogarnie dla mnie to, a z mojej strony nie zabraknie mu klonów (z którymi ma doświadczenie) i poprosił jedną kapsułę pregaby 150 mg. Lubi też Thiocodin od czasu do czasu, więc kupiłem pakę 16-stkę i podzieliliśmy się na pół. Aptekarka nawet się nie zająknęła, jak zobaczyła ten zestaw młodego chemika
Mam nauczkę i od teraz szanuję tego szatana.
Może zamiast klonów powinienem się przerzucić np. na oksazepam, co wy na to?[/url]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.