Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2032 / 335 / 0
Lol ale tu komicznie. Ja dziś pospałem do tej 11 i ciągnę dalej....jaranie, 2 mg alprazolamu, 1 piwo, teraz kawa...potem znowu spać. Takie mam plany.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 2392 / 654 / 0
@Kazuy4 Co Ci daje prega po alprze ?? Nie zbija przypadkiem tej alprowej jasności umysłu ??
  • 2032 / 335 / 0
@Mordarg Trochę zbija, podnosi za to sedację. Póki co jest mi tak mocno na pradze+THC że jeszcze nie wziąłem tej alpry, dopiero jak mi zacznie prega schodzić to wrzucę, fajnie podbije. Szkoda amortyzować ten peak przez benzo ,więc po peaku. Do tego kawka żeby za bardzo nie przymuliło a potem więcej :liść:
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 2392 / 654 / 0
@Kazuy4 a jak THC przyjmujesz ? vapujesz ??? Ja np nie mam vapka i od lat wiadra wale. Bo wtedy jest łatwo wyliczyć ile już fifek poszło. A z reguły na sesję taką przy opiatach i piwku schodzi mi około 6sciu wiader więc mniej więcej jem jedno na godzinę ;) I tez musowo musi być kofeina u mnie to jest 0,5L Monster o smaku mango wspaniała rzecz :D najpierw wiadro idzie żebym mógł lepiej celebrować picie tego napoju bogów, jest NAPRAWDĘ smaczny ( jasnoniebieski z takimi szkieletorami ) - jak gdzies zobaczysz to polecam se wciągnąć ; )
  • 2032 / 335 / 0
He he ja bardzo często piję Monstery do benzo, ale zawsze te klasyczne czarno-zielone. Po prostu dziś mi się nie chciało wychodzić z domu do sklepu, a myślałem nawet o tym ale już byłem po 2 kawach i odpuściłem. A alprę sobie już wrzuciłem, poprawiłem kawką właśnie. Zwiększyła się sedaja i uczucie "pluszu", mam wrażenie że jestem taki zwiotczały no i czuć mocną bombę bo 1mg alpry poszło podkładce z 2g pregabaliny lol. A jaram z lufki. Mam PAXa, ale leży w szufladzie zakurzony- jakoś wolę na szybkości z lufki.
Brakuje mi jedynie tego smaku z wapka- poezja, to najzajebistszy smak jaki w życiu poczułem.
Pod tym kątem palenie do wapowania nie ma podjazdu, w ogóle brak porównania. Wiadra kiedyś robiem, obecnie jakoś mi się nie chce. Ale może dziś się kopsnę po Cole 2 l., bo mam ochotę na słodkie. Może coś się zmontuje dla odmiany %-D Jestem teraz zbenzowany alprą najarany ,spregabiony i ten stan to coś pięknego.
  • 69 / 9 / 0
500g kody, 0.5 Xanaxu i litr cydru całkiem fajnie
  • 2898 / 626 / 0
500g kody przyjmujesz żeby zaleczyć skręta po carfentanylu albo etorfinie czy co?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 159 / 12 / 0
Dzisiaj klon na spokojnie.Wczoraj poleciało 14 mg.Dzisiaj zamierzam się zmieścić w 8 mg - 10 mg.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 12 / 0
Za granica polski (España) jest raj dla ''benzojadow''.
Zwykle wystarczy powiedzieć ''Mam lęki przed wyjściem z domu'', ''brakuje mi oddechu'', ''serducho mi napierdala'' i wpada paka klonów 5 mg / 24 h :tabletki: i na dodatek tak mi przez 8 lat DOC zwiększał aż doszedłem do dyszki.No problemo :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3078 / 1049 / 0
jako, że jesteśmy w knajpie, to złączam swoje zdobycze receptowe z dzisiaj. w poniedziałek oczywiście dodam fotkę wykupionego zapasu w formie fizycznej. jeśli chodzi o sam zapas, to mam spory, ale trochę ostatnio podjadłem i musiałem dokupić niezbędne psychotropy. dawno też nie udzielałem się w wątkach benzodiazepinowych, więc tym postem odnowię tę starą tradycję.

korzystam praktycznie tylko z Neorelium/Relanium, czyli diazepamu, Elenium - chlordiazepoksydu, a także Oxazepamu GSK.

:extasy: :tabletki:

pozdrawiam, teraz muszę lecieć z powodów wiadomych. %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.