Zaraz będzie mój pierwszy raz w Holandii, mogę liczyć na parę rad?:)
Zatrzymam się w okolicach Eindhoven.
Jak jest ze sklepami? Dużo tego jest? Bo ja na szybko przejżałem duckduckgo to wcale nie tak dużo. Interesuje mnie salvia na pewno, jest to tez okazja może na Argyreia nervosa
Na coś powineinem zwrócić uwagę, czego unikać?
Aha jak z takimi rzeczami jak adderall czy benzodiazepiny
Pozdro
Wszystko kupisz online, nie wychodząc z domu.
Reszta jest w tym wątku..
Emigranci.
Adderall ciężka sprawa, ostatnio gość dziwny w chuj, bierze po 1-2k tabsow 2cb chciał concerte i jako adderall gonić więc coś jest na rzeczy
Wycięto sugestię źródła. taurinnn
Zwiedzić ?
MOje nudne miasto. Stolicę sera.
Tu się kompletnie nic nie dzieje i jest tak kurwa bezpiecznie, że przez Wieluń to prędzej bałbym się iść nocą.
Wcześniej nie pomagał baklofen w takiej samej ilości + 3mg klonazepamu.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.