Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, zastanawiam się czy są jakieś inne leki typu pregabalina które mają działanie euforyczne ale łatwo dostępne ( i nie klony ani inne silne benzo).
Od roku biorę pregabaline którą zawsze mi przepisują przez internet. Chodzi oto żeby nie było z tym problemu. Pozdrawiam
  • 425 / 50 / 0
baklofen, gabapeptyna, bez recki to
fenibut albo w aptece DXM czy koda. Tylko pytanie czy jest sens bo pregę jak wypisywali jak cukierki tak i dalej wypisują, lek nie działa bezpośrednio na gaba tylko na kanały wapniowe i może przez to umknął w tej całej ustawie z limitami na niebezpieczne leki xd
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 11 / 0
1050mg i jest luz. Tak optymalnie to 750mg u mnie wchodzi najlepiej, żeby przełamać bariery psychiczne i nie było po mnie widać, że coś brałem. :D
  • 1327 / 336 / 12
Mam 600mg pregaby ale nigdy jej do tej pory nie używałem. Czy jest sens ją zażywać jeśli jestem troche wczorajszy? Słyszałem, że jest po niej gastro dlatego chciałem zmixowac z zielskiem i odjebać jakiś godny obiad.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 554 / 138 / 0
@Czoug 600 mg dobrze Cie sklepie, ale musi być na pusty żołądek i działanie odczujesz po około 1,5 h. Ulży przy kacu.
  • 1327 / 336 / 12
Bardzo spoko bym powiedział a podeszłem do tego troche sceptycznie. Zarzuciłem 300 oralnie i kilkanaście minut później 300 sniffem, do tego mocny cydrusek i od razu człowiek wyraźniejszy sie robi i nabiera kolorów, czuć trochę euforii jak przy emce. Do tego luzik jak po jakiś słabszych benzo ale w przeciwieństwie do nich widzę możliwości rekreacyjne. Na pewno kiedyś wrócę do tego specyfiku.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 768 / 105 / 0
Nie czytałem co u góry ale Pregabalina to syf. Nie bierzcie tego ! Auuuu
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 524 / 0
21 stycznia 2024Czoug pisze:
Bardzo spoko bym powiedział a podeszłem do tego troche sceptycznie. Zarzuciłem 300 oralnie i kilkanaście minut później 300 sniffem, do tego mocny cydrusek i od razu człowiek wyraźniejszy sie robi i nabiera kolorów, czuć trochę euforii jak przy emce. Do tego luzik jak po jakiś słabszych benzo ale w przeciwieństwie do nich widzę możliwości rekreacyjne. Na pewno kiedyś wrócę do tego specyfiku.
Widzę lobby sniff-prega-placebo wciąż żywe na forum. Trochę jak lobby oryginał vs generyk, wy nie istniejecie, jak państwo 12RA3L.

Jebane pisowskie kurwy ograniczyły ilość na jednej recepcie i po wizycie u wiedźmy kilka dni temu wyszło mi, że 2tyg przed nastepną mi się skończy prega, w domu dopiero się skapnąłęm.

JAK WAS JEBANE PISOWSKIE KURWY I WASZE RODZINY CAŁE DO NASTĘPNYCH 23 POKOLEŃ NIENAWIDZĘ, JESZCZE WAS DOJEDZIE KARMA, OGNIEM I MACZETĄ :cojest:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 508 / 195 / 1
ja ledwo zacząłem pake pregabaliny a już koniec,szybko co dobre wszystko się kończy
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 17 / 1 / 0
Ile miligramów pregabaliny wzieliście najwięcej w ciągu dnia?

przeniesiono do knajpy - detronizator
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.