Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, zastanawiam się czy są jakieś inne leki typu pregabalina które mają działanie euforyczne ale łatwo dostępne ( i nie klony ani inne silne benzo).
Od roku biorę pregabaline którą zawsze mi przepisują przez internet. Chodzi oto żeby nie było z tym problemu. Pozdrawiam
  • 425 / 50 / 0
baklofen, gabapeptyna, bez recki to
fenibut albo w aptece DXM czy koda. Tylko pytanie czy jest sens bo pregę jak wypisywali jak cukierki tak i dalej wypisują, lek nie działa bezpośrednio na gaba tylko na kanały wapniowe i może przez to umknął w tej całej ustawie z limitami na niebezpieczne leki xd
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 11 / 0
1050mg i jest luz. Tak optymalnie to 750mg u mnie wchodzi najlepiej, żeby przełamać bariery psychiczne i nie było po mnie widać, że coś brałem. :D
  • 1327 / 336 / 12
Mam 600mg pregaby ale nigdy jej do tej pory nie używałem. Czy jest sens ją zażywać jeśli jestem troche wczorajszy? Słyszałem, że jest po niej gastro dlatego chciałem zmixowac z zielskiem i odjebać jakiś godny obiad.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 554 / 138 / 0
@Czoug 600 mg dobrze Cie sklepie, ale musi być na pusty żołądek i działanie odczujesz po około 1,5 h. Ulży przy kacu.
  • 1327 / 336 / 12
Bardzo spoko bym powiedział a podeszłem do tego troche sceptycznie. Zarzuciłem 300 oralnie i kilkanaście minut później 300 sniffem, do tego mocny cydrusek i od razu człowiek wyraźniejszy sie robi i nabiera kolorów, czuć trochę euforii jak przy emce. Do tego luzik jak po jakiś słabszych benzo ale w przeciwieństwie do nich widzę możliwości rekreacyjne. Na pewno kiedyś wrócę do tego specyfiku.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 768 / 105 / 0
Nie czytałem co u góry ale Pregabalina to syf. Nie bierzcie tego ! Auuuu
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 524 / 0
21 stycznia 2024Czoug pisze:
Bardzo spoko bym powiedział a podeszłem do tego troche sceptycznie. Zarzuciłem 300 oralnie i kilkanaście minut później 300 sniffem, do tego mocny cydrusek i od razu człowiek wyraźniejszy sie robi i nabiera kolorów, czuć trochę euforii jak przy emce. Do tego luzik jak po jakiś słabszych benzo ale w przeciwieństwie do nich widzę możliwości rekreacyjne. Na pewno kiedyś wrócę do tego specyfiku.
Widzę lobby sniff-prega-placebo wciąż żywe na forum. Trochę jak lobby oryginał vs generyk, wy nie istniejecie, jak państwo 12RA3L.

Jebane pisowskie kurwy ograniczyły ilość na jednej recepcie i po wizycie u wiedźmy kilka dni temu wyszło mi, że 2tyg przed nastepną mi się skończy prega, w domu dopiero się skapnąłęm.

JAK WAS JEBANE PISOWSKIE KURWY I WASZE RODZINY CAŁE DO NASTĘPNYCH 23 POKOLEŃ NIENAWIDZĘ, JESZCZE WAS DOJEDZIE KARMA, OGNIEM I MACZETĄ :cojest:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 508 / 195 / 1
ja ledwo zacząłem pake pregabaliny a już koniec,szybko co dobre wszystko się kończy
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 17 / 1 / 0
Ile miligramów pregabaliny wzieliście najwięcej w ciągu dnia?

przeniesiono do knajpy - detronizator
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.