Teraz jak wezmę choćby trochę to mam od razu zatkany nos i problemy kilkudniowe nawet antyhistaminy i psikacze ledwo pomagają.
Nie wiem ile lat się regeneruje śluzówka ale u mnie chyba się już nie naprawi.
Ale medyk to było coś
Ostatnio idę do roby, a zaczepia mnie jakiś kolo, i pyta o szluga. Mówię, że nie mam. on na to że go ciśnie, wali tabakę ale jej nie ma i szluga by przyjął. Ja na to, że tabę wciągam. I tak przysznupiłem razem z nim.
http://www.youtube.com/watch?v=6kl1uljZZZA oto hymn tabaczników. @ up , mam to samo. Myślę, że kiedyś przejdzie do chuja.
Teraz bardzo okazjonalnie.
Ja soli morskiej używałem do zabaw za ketonami, po prostu sesja mając w kieszeni sól morską to piękna sprawa, z tabaką ma się podobnie.
Chociaż biorąc pod uwagę mój osobisty przypadek mam wrażenie że bardziej mi suszy nos tabaka niż pentedron.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.