Teraz jak wezmę choćby trochę to mam od razu zatkany nos i problemy kilkudniowe nawet antyhistaminy i psikacze ledwo pomagają.
Nie wiem ile lat się regeneruje śluzówka ale u mnie chyba się już nie naprawi.
Ale medyk to było coś
Ostatnio idę do roby, a zaczepia mnie jakiś kolo, i pyta o szluga. Mówię, że nie mam. on na to że go ciśnie, wali tabakę ale jej nie ma i szluga by przyjął. Ja na to, że tabę wciągam. I tak przysznupiłem razem z nim.
http://www.youtube.com/watch?v=6kl1uljZZZA oto hymn tabaczników. @ up , mam to samo. Myślę, że kiedyś przejdzie do chuja.
Teraz bardzo okazjonalnie.
Ja soli morskiej używałem do zabaw za ketonami, po prostu sesja mając w kieszeni sól morską to piękna sprawa, z tabaką ma się podobnie.
Chociaż biorąc pod uwagę mój osobisty przypadek mam wrażenie że bardziej mi suszy nos tabaka niż pentedron.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.